Nioxin 3D Styling Light Plex

termoaktivno pršilo za lomljive lase

Nioxin 3D Styling Light Plex termoaktivno pršilo za lomljive lase
Nioxin 3D Styling Light Plex termoaktivno pršilo za lomljive lase
Nioxin 3D Styling Light Plex termoaktivno pršilo za lomljive lase
Nioxin 3D Styling Light Plex termoaktivno pršilo za lomljive lase
22,50

Prihranite 41%
150 ml
13,20

Koda: NIO1698 | Več kot 20 kosov na zalogi
kos
DPD
sreda 29. 5. 2019
Nioxin 3D Styling Light Plex
150 ml | 13,20

Opis kozmetike Nioxin 3D Styling Light Plex

Pripravek za toplotno oblikovanje las Nioxin 3D Styling Light Plex zagotavlja učinkovito zaščito las pred uničevanjem zaradi toplote.

Lastnosti:

  • ščiti pred sončnim sevanjem
  • zagotavlja vlaženje in sijaj
  • predstavlja učinkovito zaščito pri toplotnem oblikovanju las

Navodilo za uporabo:
Razpršite primerno količino na lase pred uporabo sušilca, kodralnika ali likalnika za lase.

Lastnosti

Konsistenca
pršilo
Učinek
Zaščita pred vročino (sušilec, kodralnik, likalnik)

O blagovni znamki Nioxin

Ameriško blagovno znamko Nioxin je ustanovila leta 1987 Eva Graham. Kmalu po rojstvu prvega otroka se je začela globlje zanimati za alopecijo in njeno zdravljenje. Zahvaljujoč sodelovanju s strokovnjaki iz področja dermatologije in drugih znanstvenih področij ji je na konec uspelo doseči svoj glavni cilj in razviti novo generacijo pripravkov proti izpadanju las. Ni trajalo dolgo in Nioxin Research Laboratories je postalo eno od najbolj uspešnih podjetij, ki deluje v tem tržnem segmentu.

Ni nič skrivnostnega, da je boj z alopecijo zelo naporen. Če pa spoznate pravočasno njene simptome in sprejmete ustrezne ukrepe, lahko se izognete kirurški terapiji. Na tem mestu je treba opozoriti, da je Nioxin uspešna pri kliničnih testiranjih in raziskavah med potrošniki (več kot 70 % anketirancev je opazilo vidno izboljšanje že tekom prvega meseca). Izdelki Nioxin so razdeljeni na nekaj osnovnih serij: Thinning Hair System Kits (trenutno vključuje šest sistemov za različne tipe las), Scalp Renew (anti-aging nega, dostopna le v izbranih salonih lepote + serum proti lomljivosti las, namenjeno domači uporabi) in Intensive Treatment (za posebne težave).

Na koncu samo dodajmo, da je kozmetika Nioxin ponovno uspela na prestižnem natečaju Stylist Choice Award in na njene učinke prisega cela vrsta zvezdnic in profesionalnih frizerjev. Enostavno se nanaša in ima pH 5.0 do 7.5. Nekateri izdelki vsebujejo za nameček še SPF (Sun Protection Factor) 15.

Blagovna znamka Nioxin zagotovo prevzame vse posameznike, ki se bojijo plešavosti, iščejo šampone, balzame ali regeneracijske maske vrhunske kakovosti, hrepenijo po lepi in bogati pričeski.