Nivea Baby

kremno milo

Nivea Baby kremno milo
Nivea Baby kremno milo
Nivea Baby kremno milo
Nivea Baby kremno milo
100 g
1,40

Koda: NIV0403 | Več kot 20 kosov na zalogi
kos
DPD
torek 28. 5. 2019
Nivea Baby
100 g | 1,40

Opis kozmetike Nivea Baby

Pripravek Nivea Baby je namenjen umivanju občutljive otroške kože.

Lastnosti:

  • nežno umije vso umazanijo
  • preprečuje suho kožo
  • koža je po uporabi mehka in voljna

Sestava:

  • izdelek je hipoalergen

Navodilo za uporabo:
Nanesite na vlažno krpico in spenite, s peno očistite telo ali lase otroka in temeljito sperite.

Lastnosti

Konsistenca
milo
Tip kože
občutljiva

O blagovni znamki Nivea

Svetovno znana blagovna znamka Nivea je bila ustanovljena v Nemčiji leta 1911. Za njen nastanek je zaslužen vizionar in farmacevt Dr. Oscar Troplowitz, ki je uspel olje in vodo združiti v stabilno kremo. Pri imenu znamke je izhajal iz latinskega poimenovanja za sneg, pri čemer mu je kot navdih služila čista bela barva izdelka. Prav tako je nastala danes že legendarna krema Nivea.

Leta 1925 je izdelek dobil znamenito modro embalažo, po svoji vsebini pa je vse do danes ostal povsem zvest prvotni recepturi. Klasična krema Nivea je postala del življenja številnih generacij. Učinkovito hrani kožo in s svojo žametno nežno teksturo ter specifičnim vonjem za številne predstavlja čudovit spomin na otroštvo.

Danes kozmetika Nivea obsega že celo vrsto kakovostnih in negovalnih izdelkov, ki so dostopni vsem. Svoje privržence so hitro pridobili izdelki, kot sta Nivea krema za sončenje in pa pristno moška kolekcija kozmetike Nivea Men. Nivea neguje polt in kožo že več kot 100 let in je v tem času postala pravcati član milijonov družin po celem svetu.