Nivea Visage

kozmetični set II.

Nivea Visage kozmetični set II.
Nivea Visage kozmetični set II.
Nivea Visage kozmetični set II.
kozmetični set II.

Koda: NIV2213 | Ta izdelek trenutno ni na voljo

Set vsebuje: Soothing Micellar Water C 200 ml + Moisturizing Anti-Wrinkle Day Cream 50 ml + Moisturizing Anti-Wrinkle Night Cream 50 ml

Nivea Visage
kozmetični set II.

Lastnosti

Starost
gubice
Tip kože
mešana, normalna, za vse tipe kože
Tip seta
Kozmetični set

O blagovni znamki Nivea

Svetovno znana blagovna znamka Nivea je bila ustanovljena v Nemčiji leta 1911. Za njen nastanek je zaslužen vizionar in farmacevt Dr. Oscar Troplowitz, ki je uspel olje in vodo združiti v stabilno kremo. Pri imenu znamke je izhajal iz latinskega poimenovanja za sneg, pri čemer mu je kot navdih služila čista bela barva izdelka. Prav tako je nastala danes že legendarna krema Nivea.

Leta 1925 je izdelek dobil znamenito modro embalažo, po svoji vsebini pa je vse do danes ostal povsem zvest prvotni recepturi. Klasična krema Nivea je postala del življenja številnih generacij. Učinkovito hrani kožo in s svojo žametno nežno teksturo ter specifičnim vonjem za številne predstavlja čudovit spomin na otroštvo.

Danes kozmetika Nivea obsega že celo vrsto kakovostnih in negovalnih izdelkov, ki so dostopni vsem. Svoje privržence so hitro pridobili izdelki, kot sta Nivea krema za sončenje in pa pristno moška kolekcija kozmetike Nivea Men. Nivea neguje polt in kožo že več kot 100 let in je v tem času postala pravcati član milijonov družin po celem svetu.

free delivery