NYX Professional Makeup Ultimate Shadow

paleta senčil za oči

NYX Professional Makeup Ultimate Shadow paleta senčil za oči
NYX Professional Makeup Ultimate Shadow paleta senčil za oči
odtenek 01 Smokey And Highlight 16 x 0,83 g
18,90

Koda: NYX02220 | Več kot 20 kosov na zalogi
1
DPD
četrtek 25. 7. 2019
NYX Professional Makeup Ultimate Shadow
odtenek 01 Smokey And Highlight 16 x 0,83 g | 18,90

Opis izdelka NYX Professional Makeup Ultimate Shadow

Paleta senčil za oči NYX Professional Makeup Ultimate™ upravičuje svoje ime – kombinacija 16 ultimativnih senčil za oči in stisnjenih pigmentov profesionalne kakovosti vas bo povsem prevzela. Odlično kombinirani odtenki so navdih dobili v barvah mavrice in imajo žametno teksturo z različnimi vrstami finišev.

Lastnosti:

  • 16 močno pigmentiranih senčil za oči
  • pri nanašanju se ne prašijo in z njimi lahko enostavno senčite
  • mat, satenast, bleščeč in kovinski finiš
  • čez dan ne padajo pod veko

Kako nanašati:
S pomočjo čopiča, aplikatorja ali s prsti postopoma na očesne veke nanašajte posamezne barve in ustvarite želeni videz. Prehode med senčili dovolj razmažite, da bo ličenje videti naravno. Pogumno kombinirajte več barv in jih nanašajte na zgornjo in spodnjo veko.

O blagovni znamki NYX Professional Makeup

Blagovna znamka dekorativne kozmetike NYX Professional Makeup je bila ustanovljena leta 1999 v Los Angeles. Ustanovila jo je profesionalna maskerka Toni Ko. Kozmetika NYX Professional Makeup odseva najnovejše trende v ličenju. V portfelju blagovne znamke boste našli vse od šmink, tekočih pudrov vse do profesionalnih kozmetičnih čopičev.
NYX Professional Makeup so izdelki visoke kakovosti po prijaznih cenah, ki so priljubljeni pri profesionalnih vizažistih. NYX Professional Makeup ponuja kakovostna ličila in hkrati stilske embalaže ličil. Lepe embalaže ustvarjajo celotno podobo blagovne znamke NYX Professional Makeup, ki je priljubljena po vsem svetu.
NYX Professional Makeup vsebuje  bogate pigmente z dolgotrajno obstojnostjo ličenja in ponuja igriv pristop, ki je poln barv. Poiščite svoja odlična ličila in postanite profesionalke. Kozmetika NYX Professional Makeup svojih izdelkov ne testira na živalih.