Olivia Garden Carbon + Ion Cutting

glavnik za lase

Olivia Garden Carbon + Ion Cutting glavnik za lase
Olivia Garden Carbon + Ion Cutting glavnik za lase
Olivia Garden Carbon + Ion Cutting glavnik za lase
glavnik za lase
4,90

Koda: OLG1823 | Več kot 20 kosov na zalogi
kos
DPD
sreda 24. 4. 2019
Olivia Garden Carbon + Ion Cutting
glavnik za lase | 4,90

Opis kozmetike Olivia Garden Carbon + Ion Cutting

Glavnik za lase Olivia Garden Carbon + Ion Cutting je nepogrešljiv pripomoček pri vsakodnevnem urejanju pričeske in pri zahtevnejšem oblikovanju.

Lastnosti:

  • odporen, skoraj neuničljiv
  • odporen proti visokim temperaturam
  • glavnik je antistatičen
  • za profesionalno uporabo

Navodilo za uporabo:
Z rahlimi potegi počešite lase. Od korenin do konic.

O blagovni znamki Olivia Garden

Belgijsko podjetje Olivia Garden, ki sta ga leta 1967 ustanovila Jean in Micheline Rennette, je strokovnjak za tvorbo in prodajo frizerskih pripomočkov. Na tem segmentu je dosegla že znaten uspeh.
Krtače, glavniki, škarje in drugi proizvodi od blagovne znamke Olivia Garden se odlikujejo z nadčasovnim, visoko učinkovitim in ergonomičnim dizajnom. So namenjeni zlasti za uporabo v profesionalnih lepotnih salonih, ampak jih bodo cenili tudi navadni uporabniki.
Olivia Garden je postala simbol inovacije in nekompromisne kakovosti. Zanimivo je tudi dejstvo, da so njeni izdelki dostopni za zelo prijazne cene. Če se jih boste odločili poskusiti, zagotovo ne boste razočarani.
Blagovna znamka Olivia Garden zagotovo prevzame vse posameznike, ki hrepenijo po odlično urejenih laseh, z veseljem ustvarjajo zapletene pričeske, ali imajo lase, ki zahtevajo bolj pogosto in zahtevno urejanje.