Peter Thomas Roth Skin to Die For

podlaga za matiranje kože

Peter Thomas Roth Skin to Die For podlaga za matiranje kože
Peter Thomas Roth Skin to Die For podlaga za matiranje kože
Peter Thomas Roth Skin to Die For podlaga za matiranje kože
Brezplačna dostava
30 ml
50,90

Koda: PTR0068 | Več kot 5 kosov na zalogi
kos
DPD
četrtek, 21. 2. 2019
Peter Thomas Roth Skin to Die For
30 ml | 50,90

Opis kozmetike Peter Thomas Roth Skin to Die For

Podlaga za make up Peter Thomas Roth Skin to Die For popolnoma zgladi kožo, jo pripravi za nanašanje make upa in zagotavlja daljšo obstojnost ličenja.

Lastnosti:

  • matira
  • gladi gubice
  • zapolnjuje pore

Navodilo za uporabo:
Enakomerno in temeljito raznesite. Nato nanesite make up.

Lastnosti

Tip kože
za vse tipe kože

O blagovni znamki Peter Thomas RothPeter Thomas Roth je ustanovil istoimensko blagovno znamko za prefinjeno nego kože z jasnim ciljem. In to je kombinacija sestavin najvišje kakovosti v najbolj učinkovitih koncentracijah skupaj z napredno tehnologijo.

Petrova družina je bila lastnica zdravilišč na Madžarskem in tako je bila nega kože sestavni del njegove dediščine. Že preverjene in pomirjajoče rituale z blatom ter minerali, ki jih najdemo v madžarskih termalnih vrelcev, je združil s tehnologijo 21. stoletja in ustvaril nego, ki je prilagojena individualnim potrebam vsake kože.

Njegova strast za nego kože izhaja iz potrebe, da bi našel učinkovite izdelke zase. Sprva se je osredotočil na akne in z željo, da bi našel najboljše orodje za potrebno nego, je še naprej širil svoj portfelj. Danes lahko v ponudbi blagovne znamke Peter Thomas Roth najdete kompleksno paleto prefinjene kozmetike, ki vsebuje najbolj kakovostne izdelke za vsakodnevno nego od glave do peta.

free delivery