Philips Sonicare Optimal White Standard HX6068/12nadomestne glave za zobno ščetko

1×
Philips Sonicare Optimal White Standard HX6068/12 nadomestne glave za zobno ščetko
Philips Sonicare Optimal White Standard HX6068/12 nadomestne glave za zobno ščetko
Brezplačna dostava
HX6068/12 8 kos
36,50

Koda: PHI01928 | Na zalogi

Nadomestne glave Philips Sonicare so združljive z vsemi električnimi zobnimi ščetkami Philips Sonicare.

1
DPD
petek 17. 7. 2020

Opis izdelka Philips Sonicare Optimal White Standard HX6068/12

Ohranite sijoče bel nasmeh tudi v obdobju med profesionalnim beljenjem zob. Nadomestna glava za zobno ščetko Philips Sonicare Optimal White Standard HX6068/12 ima v svojem srednjem delu posebej gosta vlakna v obliki diamantnega brusa, s katerim je sposobna s površine zob enostavno odstraniti tudi majhne površinske madeže od ostankov hrane in pijač.

Po zaslugi sonične tehnologije, ki zmore več kot 31 000 potegov s ščetko na minuto, prihaja do perfektnega čiščenja tako v medzobnih prostorih kot ob liniji dlesni. Že po enem tednu rednega čiščenja s to glavo boste opazili vidno bolj bele zobe.

Lastnosti:

  • kar za 100 % bolj beli zobje že po 7 dneh uporabe
  • odstranjuje do 7× več zobnih oblog kot navadna ščetka
  • srednje trda in gosta vlakna, postavljena v obliki diamanta, čistijo madeže s površine zob
  • idealna za uporabo v obdobju med dvema beljenjema
  • zasnovano za največjo mero izkoriščenja sonične tehnologije
  • zbledela modra vlakna opozorijo na obrabo glavice
  • preprosto nameščanje in enostavno vzdrževanje
  • kompatibilna z vsemi modeli ščetk Philips Sonicare 3. generacije

Navodilo za uporabo:
Glavo namestite na telo svoje ščetke Philips Sonicare in jo zagozdite. Na navlaženo glavo ščetke nanesite zobno pasto. Ščetko priložite tesno k zobem, nato pa napravo vključite. Počasi in nežno napredujte od enega zoba k drugemu ter vsakega čistite z vseh strani nekaj sekund. Pri čiščenju ne pritiskajte preveč na ščetko in jo pustite, da dela namesto vas.

O blagovni znamki Philips

Blagovna znamka Philips je dobro poznana v mnogih gospodinjstvih. Sedem modrih črk v logotipu s ščitom, zvezdami in valovi vas spremlja že več kot 120 let. V času svojega obstoja je si podjetje Philips zgradilo ugled vodilne in zaupanja vredne blagovne znamke na področju zdravstvene nege, življenjskega sloga in razsvetljave. Podjetje Philips & Co. je bilo ustanovljeno leta 1891 v nizozemskem Eindhovnu in njegov cilj je bilo pokriti povpraševanje po žarnicah, ki ga je prinesla postopna elektrifikacija. Ena od popolnoma prvih kampanj se je začela leta 1898, ko je Anton Philips uporabil kot marketinško orodje set razglednic s holandskimi narodnimi kostumi, ko je na vsako razglednico dodal besedo Philips, ki je bila sestavljena iz žarnic.

Postopno se je podjetje Philips začelo osredotočati tudi na druga področja. Danes je vodilno podjetje na področju nege oseb s srčnimi boleznimi, akutne nege in domače zdravstvene nege, energetsko varčnih razsvetljevalnih rešitev in novih razsvetljevalnih aplikacij in hkrati na področju moškega britja in striženja ter zobne nege. V ospredju njene pozornosti vedno stojijo inovacije in uvajanje najnovejših tehnologij za izboljšanje udobja uporabnikov. Načelo „pamet in enostavnost“ odseva odločnost podjetja Philips biti tržno usmerjeno podjetje, ki ponuja izdelke in storitve, ki odgovarjajo obljubi, ki so jo dali strankam: „Narejeni po vaših željah, enostavni za uporabo in moderni“.

Kot del svojega aktualnega usmerjenja je podjetje Philips predstavilo novo serijo „inovacije in vi“, ki izhaja iz prepričanja, da inovacija je smiselna samo takrat, ko temelji na globokem razumevanju potrebam in željam strank.

Iz širokega portfelja Philips predstavljamo električne zobne ščetke. Električna zobna ščetka Philips Sonicare FlexCare vam ponuja maksimalno možno zaščito za vaše zobe. Je klinično dokazano, da izboljša zdravje dlesni že v dveh tednih. Zahvaljujoč trem načinom čiščenja je primerna za vsakogar. Za nameček lahko nastavite tudi intenzivnost čiščenja. Električna zobna ščetka Philips Sonicare EasyClean odpravlja dvakrat več oblog kot navadna zobna ščetka in hkrati pomaga z beljenjem zob in odstranjevanjem madežev. Osnovne higienske navade je treba gojiti že od otroštva. Zato je tukaj električna zobna ščetka za otroke Philips Sonicare For Kids. Primerna je za otroke od 4. leta starosti. Zahvaljujoč funkciji KidPacer ponuja zvočni posnetek, zaradi katerega se bodo otroci na ščetkanje lažje navadili, in časovnik, ki zagotovi, da bo čiščenje resnično intenzivno.

Blagovna znamka Philips spada med tradicionalne in preverjene vrednote in danes se ponaša zlasti z maksimalnim poudarkom na inovacijah in potrebah strank. Z izdelki Philips si omišljate to najboljše iz tradicionalnih vrednot skupaj z najbolj modernimi trendi.

Recenzija Philips Sonicare Optimal White Standard HX6068/12