Posebni popusti

Izdelki v tej posebni ponudbi imajo nekatere pomanjkljivosti, zaradi katerih jih ni mogoče prodajati z normalnim sortimentom. Gre za izdelke, ki so bili uprabljani za fotografiranje, zato imajo poškodovan celofan, poškodovano embalažo, kar je nastalo pri prevozu ali pri ravnanju v skladiščih ali kažejo manjše vizualne napake, brez vpliva na kakovost samega izdelka. V detajlu vsakega izdelka najdete podrobno informacijo o stanju blaga. Te izdelke imajo popolno jamstvo, razen navedenih napak.

celotno besedilo skrij besedilo

12 3 38

 • Piz Buin Instant Glowpršilo za sončenje s sijočim učinkom SPF 30 150 ml

  Umazana embalaža Obseg izdelka: 100 % Koda: PZB01730

  Več informacij

  Zaščitni pripravek za sončenje Piz Buin Instant Glow je nepogrešljivi del nege kože ob izpostavljanju soncu.Lastnosti:koži zagotavlja potrebno vlaženjepripravek je vodoodporenščiti kožo pred poškodbami zaradi vplivov UV-sevanjaNavodilo za uporabo:Pred izpostavljanjem soncu v primerni količini nanesite na kožo celega telesa.

  13,05 €
  Popust: 1,54 €

 • Eucerin Sunzaščitni kremasti gel za obraz SPF 50+ 50 ml

  Malo pomečkana embalaža Obseg izdelka: 100 % Koda: EUC02215

  Več informacij

  Pripravek Eucerin Sun Sun bo vašemu obrazu nudil zanesljivo zaščito pred sončnimi žarki.Lastnosti:ščiti kožo pred poškodbami zaradi vplivov UV-sevanjakožo mehča in pomirjahitro se vpijaNavodilo za uporabo:Nanesite na čisto kožo pred izpostavljanjem soncu.

  12,94 €
  Popust: 1,54 €

 • Eucerin Sunzaščitni kremasti gel za obraz SPF 30 50 ml

  Malo pomečkana embalaža Obseg izdelka: 100 % Koda: EUC02229

  Več informacij

  Pripravek bo vašemu obrazu nudil zanesljivo zaščito pred sončnimi žarki.Lastnosti:ščiti kožo pred poškodbami zaradi vplivov UV-sevanjahitro se vpijakožo mehča in pomirjaNavodilo za uporabo:Nanesite na čisto kožo pred izpostavljanjem soncu.

  9,97 €
  Popust: 1,15 €

 • Piz Buin Tan & Protectzaščitno olje za pospešitev porjavelosti SPF 30 150 ml

  Brez pokrovčka Obseg izdelka: 100 % Koda: PZB01778

  Več informacij

  Zaščitni pripravek za sončenje Piz Buin Tan & Protect je nepogrešljivi del nege kože ob izpostavljanju soncu.Lastnosti:ščiti kožo pred UVA in UVB-sevanjempreprost za nanašanje in ne pušča mastnih sledihrani kožo in jo negujespodbuja naraven proces porjavitvepripravek je vodoodporenNavodilo za uporabo:Raznesite tanek sloj po koži celega telesa, preden se izpostavite soncu. Za ohranjanje zaščite nanos ponovite, predvsem pri potenju, po kopanju ali sušenju z brisačo.

  15,20 €
  Popust: 1,55 €

 • Heliocare Advancedkrema za sončenje SPF 50 50 ml

  Malo pomečkana embalaža Obseg izdelka: 100 % Koda: HEO00487

  Več informacij

  Pripravek Heliocare Advanced bo vašemu obrazu nudil zanesljivo zaščito pred sončnimi žarki.Lastnosti:ščiti kožo pred poškodbami zaradi vplivov UV-sevanjaintenzivno vlažikožo ščiti pred prezgodnjim staranjempodaljšuje učinek porjavelostikožo hraniščiti kožo pred UVA in UVB-sevanjempripravek je nekomedogenNavodilo za uporabo:Nanesite na čisto kožo pred izpostavljanjem soncu. Ponovite po potrebi, predvsem po kopanju, ob potenju ali ko si osušite kožo z brisačo.

  14,74 €
  Popust: 1,16 €

 • Lancaster Tan Maximizersuho regeneracijsko olje za podaljšanje porjavelosti 150 ml

  Malo pomečkana embalaža Obseg izdelka: 100 % Koda: LAN01070

  Več informacij

  Pripravek Lancaster Tan Maximizer nudi od sonca obremenjeni koži potrebno nego in hkrati podaljšuje pridobljeno porjavelost.Lastnosti:podaljšuje videz porjavelostizmanjšuje lupljenje kožeenostavno se raznaša in se hitro vpijakoži zagotavlja potrebno vlaženjeintenzivno regeneriraNavodilo za uporabo:Po izpostavljenosti soncu s krožnimi gibi vmasirajte v čisto kožo.

  17,97 €
  Popust: 1,93 €

 • James Read Self Tanpena z ekspresnim bronzing učinkom za telo in obraz 200 ml

  Malo pomečkana embalaža Obseg izdelka: 100 % Koda: JAE01783

  Več informacij

  Samoporjavitveni pripravek za obraz James Read Self Tan bo vaši koži pomagal do popolnega naravnega porjavelega videza.Lastnosti:koži daje bronast pridihlahko se uporablja za obraz in telobarvno izenačuje kožoNavodilo za uporabo:Nanesite na očiščeno kožo obraza in razmažite v smeri vratu in dekolteja. Ravnajte se po priloženih navodilih.

  38,13 €
  Popust: 3,87 €

 • Heliocare 360°fluid krema za sončenje SPF 50+ 50 ml

  Poškodovan celofan Obseg izdelka: 100 % Koda: HEO00482

  Več informacij

  Pripravek Heliocare 360° bo vašemu obrazu nudil zanesljivo zaščito pred sončnimi žarki.Lastnosti:ščiti kožo pred poškodbami zaradi vplivov UV-sevanjaintenzivno vlažikožo ščiti pred prezgodnjim staranjemkožo hraniščiti kožo pred UVA in UVB-sevanjempripravek je nekomedogenSestava:brez alkoholaNavodilo za uporabo:Nanesite na čisto kožo pred izpostavljanjem soncu. Ponovite po potrebi, predvsem po kopanju, ob potenju ali ko si osušite kožo z brisačo.

  19,97 €
  Popust: 1,93 €

 • Payot Sun Sensizaščitna krema za obraz proti staranju za netolerantno kožo SPF 50+ 50 ml

  Malo pomečkana embalaža Obseg izdelka: 100 % Koda: PAY00566

  Več informacij

  Pripravek bo vašemu obrazu nudil zanesljivo zaščito pred sončnimi žarki.Lastnosti:ščiti kožo pred poškodbami zaradi vplivov UV-sevanjahitro se vpijaNavodilo za uporabo:Nanesite na čisto kožo pred izpostavljanjem soncu.

  22,81 €
  Popust: 3,09 €

 • AirStocking Premier Silktonirane nogavice v pršilu odtenek Light Natural 120 g

  Malo pomečkana embalaža Obseg izdelka: 100 % Koda: AIS00105

  Več informacij

  Opis:AirStocking Premier Silk nogavice v pršilu predstavljajo idealno rešitev za tople pomladne in poletne mesece. Delci naravne svile ustvarjajo skupaj s slednjimi sestavinami popoln videz vaših nog. Prikrijejo majhne brazgotine, modrice in žilice. Vsak lahko občuduje vaše pobarvane nohte v odprtih čevljih. Vedno boste izgledali odlično in zapeljivo. Nogavice v pršilu lahko uporabljate večkrat na dan. Okrasitev vaših nog vam bo dvignila samozavest ob kakršnemkoli sestanku. Učinki: tonira kožo nog poenoti barvni odtenek nog ustvarja transparentno plast, ki zgleda kot plast tankih nogavic prekriva majhne brazgotine, modrice in žilice Sestava: delci naravne svile – ustvarjajo gladko površino nog Navodilo za uporabo:AirStocking nanesite na čisto, suho in depilirano kožo. Pred uporabo embalažo približno 10krat temeljito pretresite in razpršite postopno iz razdalje 20 centimetrov. Skrbno s pomočjo dlani enakomerno nanesite na kožo, ustvarite enoten odtenek in pustite posušiti. Za odstranitev umijte z milom.

  24,44 €
  Popust: 2,71 €

 • Piz Buin Mountainzaščitna krema za obraz in balzam za ustnice 2v1 SPF 30 20 ml

  Malo pomečkana embalaža Obseg izdelka: 100 % Koda: PZB01825

  Več informacij

  Pripravek Piz Buin Mountain tudi najbolj občutljivo kožo vašega obraza učinkovito zaščiti pred sončnimi žarki.Lastnosti:pripravek je vodoodporenizdelek je primeren za sončno, hladno in vetrovno vremenudi zaščito pred UV-sevanjemNavodilo za uporabo:Izdelek nanesite na občutljive dele obraza, ki potrebujejo več nege. Ponovite po potrebi, predvsem po kopanju, ob potenju ali ko si osušite kožo z brisačo.

  9,59 €
  Popust: 1,16 €

 • James Read Self Tanbronz pršilo s takojšnim učinkom 200 ml

  Malo pomečkana embalaža Obseg izdelka: 100 % Koda: JAE01819

  Več informacij

  Samoporjavitveni pripravek za telo James Read Self Tan je jamstvo za čudovito porjavelo kožo vse leto.Lastnosti:koži daje bronast pridihvlaži in nahranilahko se uporablja za obraz in telobarvno izenačuje kožoNavodilo za uporabo:Ravnajte se po priloženih navodilih.

  31,52 €
  Popust: 3,48 €

 • Nuxe Sunkrema za sončenje za obraz SPF 50 50 ml

  Malo pomečkana embalaža Obseg izdelka: 100 % Koda: NUX02631

  12,35 €
  Popust: 1,55 €

 • RoC Soleil Protectzaščitni fluid za zelo občutljivo kožo SPF 50 50 ml

  Malo pomečkana embalaža Obseg izdelka: 100 % Koda: ROO01776

  Več informacij

  Pripravek RoC Soleil Protect bo vašemu obrazu nudil zanesljivo zaščito pred sončnimi žarki.Lastnosti:ščiti kožo pred UVA in UVB-sevanjemkožo ščiti pred prezgodnjim staranjemhitro se vpijaSestava:izdelek je hipoalergenbrez dišavNavodilo za uporabo:Nanesite na čisto kožo pred izpostavljanjem soncu. Ponovite po potrebi, predvsem po kopanju, ob potenju ali ko si osušite kožo z brisačo. Izdelke za zaščito uporabljajte v zadostnih količinah. Majhnih otrok ne izpostavljajte neposredno soncu.

  11,78 €
  Popust: 1,93 €

 • Heliocare Colortonirana gel krema SPF 50 odtenek Brown 50 ml

  Malo pomečkana embalaža Obseg izdelka: 100 % Koda: HEO0032

  Več informacij

  Pripravek Heliocare Color bo vašemu obrazu nudil zanesljivo zaščito pred sončnimi žarki.Lastnosti:ščiti kožo pred poškodbami zaradi vplivov UV-sevanjaintenzivno vlažikožo hranikožo mehča in pomirjaščiti kožo pred UVA in UVB-sevanjempripravek je nekomedogenNavodilo za uporabo:Nanesite na čisto kožo pred izpostavljanjem soncu. Ponovite po potrebi, predvsem po kopanju, ob potenju ali ko si osušite kožo z brisačo.

  19,97 €
  Popust: 1,93 €

 • James Read Enhancepripravek za pospešitev in podaljšanje porjavelosti 200 ml

  Malo pomečkana embalaža Obseg izdelka: 100 % Koda: JAE01821

  Več informacij

  Samoporjavitveni pripravek za obraz James Read Enhance bo vaši koži pomagal do popolnega naravnega porjavelega videza.Lastnosti:koži nudi naravno zlatorjavo barvolahko se uporablja za obraz in teloenostavno se raznaša in se odlično vpijane pušča madeževima dolgotrajen učinekvlaži in nahraniNavodilo za uporabo:Primerno količino pripravka nanesite na kožo celega telesa. Temeljito in enakomerno raznesite. Po uporabi si temeljito umijte roke. Ravnajte se po priloženih navodilih.

  31,52 €
  Popust: 3,48 €

 • Farmona Sun Balancebronzer pena 150 ml

  Umazana embalaža Obseg izdelka: 100 % Koda: FAR02812

  Več informacij

  Pripravek Farmona Sun Balance vam bo pomagal, da boste hitro in enostavno dosegli čudovit odtenek porjavelosti, kot bi bili na morju.Lastnosti:kožo obarva v rjavo in ji daje videz kot po sončenjuizenačuje odtenek porjavelosti in rahlo tonirakoži daje bronast pridihhitro se vpijaNavodilo za uporabo:Primerno količino pripravka nanesite na kožo celega telesa. Temeljito in enakomerno raznesite.

  8,51 €
  Popust: 0,39 €

 • By Terry Tea to Tanvlažilno pršilo z bronz učinkom za obraz in telo odtenek N°1 - Summer Bronze 100 ml

  Malo pomečkana embalaža Obseg izdelka: 100 % Koda: BTR01650

  Več informacij

  Pripravek By Terry Tea to Tan vam bo pomagal, da boste hitro in enostavno dosegli čudovit odtenek porjavelosti, kot bi bili na morju.Lastnosti:izenačuje odtenek porjavelosti in rahlo toniraenostavno se nanašalahko se uporablja za obraz in telokoži daje zdrav videz s poljubom soncakoži zagotavlja prožnost in svilnato mehkoboNavodilo za uporabo:Pred uporabo pretresite. Po uporabi si temeljito umijte roke.

  66,55 €
  Popust: 7,35 €

 • Eucerin Sun Photoaging Controlzaščitna emulzija proti gubam SPF 50 50 ml

  Malo pomečkana embalaža Obseg izdelka: 100 % Koda: EUC02147

  Več informacij

  Pripravek Eucerin Sun Photoaging Control bo vašemu obrazu nudil zanesljivo zaščito pred sončnimi žarki.Lastnosti:ščiti kožo pred UVA in UVB-sevanjemkožo ščiti pred prezgodnjim staranjemhitro se vpijapripravek je nekomedogenSestava:brez dišavNavodilo za uporabo:Nanesite na čisto kožo pred izpostavljanjem soncu.

  17,97 €
  Popust: 1,93 €

 • Eucerin Sunzaščitni fluid proti gubam SPF 30 50 ml

  Malo pomečkana embalaža Obseg izdelka: 100 % Koda: EUC02233

  Več informacij

  Pripravek Eucerin Sun Sun bo vašemu obrazu nudil zanesljivo zaščito pred sončnimi žarki.Lastnosti:ščiti kožo pred poškodbami zaradi vplivov UV-sevanjakožo ščiti pred prezgodnjim staranjemkožo hraniNavodilo za uporabo:Nanesite na čisto kožo pred izpostavljanjem soncu.

  14,74 €
  Popust: 1,16 €

 • RoC Soleil Protectzaščitni fluid za zelo občutljivo kožo SPF 50 50 ml

  Malo pomečkana embalaža Obseg izdelka: 100 % Koda: ROO01782

  Več informacij

  Pripravek RoC Soleil Protect bo vašemu obrazu nudil zanesljivo zaščito pred sončnimi žarki.Lastnosti:ščiti kožo pred UVA in UVB-sevanjemkožo ščiti pred prezgodnjim staranjemhitro se vpijaSestava:izdelek je hipoalergenbrez dišavNavodilo za uporabo:Nanesite na čisto kožo pred izpostavljanjem soncu. Ponovite po potrebi, predvsem po kopanju, ob potenju ali ko si osušite kožo z brisačo. Izdelke za zaščito uporabljajte v zadostnih količinah. Majhnih otrok ne izpostavljajte neposredno soncu.

  11,78 €
  Popust: 1,93 €

 • James Read Enhancerokavica za aplikacijo 1 kos

  Malo pomečkana embalaža Obseg izdelka: 100 % Koda: JAE01841

  Več informacij

  Pripomoček za nanašanje samoporjavitvenih pripravkov James Read Enhance bo zagotovil enakomeren nanos vsakega izdelka in popoln porjavel videz.Lastnosti:zagotavlja enakomeren nanos samoporjavitvenega pripravkapoenostavlja uporabo samoporjavitvenih pripravkovščiti roke pred neželenim obarvanjemnamenjeno večkratni uporabipreprečuje nastanek nepravilnih madežev na kožiNavodilo za uporabo:Nanesite samoporjavitveni pripravek neposredno na pripomoček za nanašanje in ga nato enakomerno raznesite po telesu. Po vsaki uporabi temeljito umijte.

  8,23 €
  Popust: 0,77 €

 • James Read Self Tansamoporjavitveno suho olje odtenek Light/Medium 100 ml

  Malo pomečkana embalaža Obseg izdelka: 100 % Koda: JAE01851

  Več informacij

  Samoporjavitveni pripravek za telo James Read Self Tan je jamstvo za čudovito porjavelo kožo vse leto.Lastnosti:koži daje zdrav videz s poljubom soncaenostavno se raznaša in se odlično vpijavlaži in nahraniNavodilo za uporabo:Primerno količino pripravka nanesite na kožo celega telesa. Temeljito in enakomerno raznesite. Po uporabi si temeljito umijte roke.

  38,13 €
  Popust: 3,87 €

 • James Read Gradual Tansamoporjavitvena nočna vlažilna maska za telo 200 ml

  Malo pomečkana embalaža Obseg izdelka: 100 % Koda: JAE01856

  Več informacij

  Samoporjavitveni pripravek za telo James Read Gradual Tan Gradual Tan je jamstvo za čudovito porjavelo kožo vse leto.Lastnosti:koži daje zdrav videz s poljubom soncaizenačuje barvni odtenek kožeenostavno se raznaša in se odlično vpijavlaži in nahranine pušča madeževNavodilo za uporabo:Primerno količino pripravka nanesite na kožo celega telesa. Temeljito in enakomerno raznesite. Na najboljši rezultat uporabite dodatno rokavico. Ravnajte se po priloženih navodilih.

  43,36 €
  Popust: 4,64 €

12 3 4 5 38 Pokaži več Nahoru