RefectoCil Tint Remover

odstranjevalec barve

RefectoCil Tint Remover odstranjevalec barve
150 ml
9,85

Koda: CIL03372 | Več kot 20 kosov na zalogi
kos
DPD
četrtek 23. 5. 2019
RefectoCil Tint Remover
150 ml | 9,85

Opis kozmetike RefectoCil Tint Remover

Odstranjevalec barve RefectoCil Tint Remover hitro in učinkovito čisti sledi barve pri toniranju obrvi in trepalnic s kože.

Lastnosti:

  • odstranjuje madeže na koži, ki so jih pustile barve RefectoCil
  • je koži prijazen in je ne draži
  • enostaven za uporabo

Kako uporabljati:
Če pri barvanju trepalnic in obrvi z barvami RefectoCil na koži ostanejo sledi, na vatno blazinico nanesite nekaj kapljic odstranjevalca in kožo nežno masirajte, dokler ne bo popolnoma čista. Omejite stik z očmi, v primeru kontakta jih hitro oplaknite.

O blagovni znamki RefectoCilBlagovna znamka RefectoCil je strokovnjak za barvanje trepalnic in obrvi že več kot 75 let. Blagovna znamka spada pod mednarodno uspešno avstrijsko podjetje GW Cosmetic, ki razvija kozmetične pripravke za lase, obraz in telo v laboratorijih v Leopolsdorfu blizu Dunaja.

Korenine podjetja GW Cosmetic segajo do leta 1930, ko je njegov ustanovitelj Josef Gschwentner odprl prvi frizerski salon na Dunaju. Kmalu se je začel ukvarjati z izdelavo barvilnih izdelkov in izdelkov za nego las. Na začetku jih je proizvajal za lastno potrebo, kasneje je ustanovil podjetje Gschwentner Haarkozmetik, ki je prodajalo izdelke tudi drugim kozmetičnim salonom. V tem obdobju je nastala blagovna znamka RefectoCil, ki je postala svetovni vodja na področju barvanja obrvi in trepalnic.

V današnjem času je RefectoCil vodilna blagovna znamka podjetja GW Cosmetics. RefectoCil predstavlja celovit sistem barvanja trepalnic in obrvi z izjemno nežnim pristopom do občutljivega predela oči in obrvi. Ponuja hitre rezultate in varen ter enostaven nanos. RefectoCil ponuja široko paleto barv vključno s profesionalno opremo, ki poudari vaše obrvi in trepalnice za do 6 tednov.