Shu Uemura Kengo Feather

lahka stiling krema za lase

Shu Uemura Kengo Feather lahka stiling krema za lase
Shu Uemura Kengo Feather lahka stiling krema za lase
100 ml
34,00

Koda: SHU0037 | Več kot 20 kosov na zalogi
1
DPD
torek 27. 8. 2019
Shu Uemura Kengo Feather
100 ml | 34,00

Opis izdelka Shu Uemura Kengo Feather

Pripravek za toplotno oblikovanje las Shu Uemura Kengo Feather zagotavlja učinkovito zaščito las pred uničevanjem zaradi toplote.

Lastnosti:

  • gladi lasna vlakna
  • lase pušča sijoče in navlažene
  • bori se proti kodranju

Navodilo za uporabo:
Nanesite po dolžini in na konice umitih las in razčešite. Ne spirajte.

Lastnosti

Konsistenca
krema
Učinek
Definicija in tekstura, Fiksacija, Sijaj in mehkoba, Večji volumen las, Zaščita pred vročino (sušilec, kodralnik, likalnik)

O blagovni znamki Shu UemuraLegendarna japonska blagovna znamka Shu Uemura premaguje meje ustvarjanja lepote že več kot 50 let. Podjetje Shu Uemura je poimenovano po svojem ustanovitelju, ki je zahvaljujoč svojemu pionirskemu duhu postal slaven zaradi ustvarjanja avantgardnega make-upa in pričesk v svetu filmov. Filozofija blagovne znamke Shu Uemura je splošen pristop do lepote. Samoten ustanovitelj se je namreč držal misli, da lep make-up se začenja z lepo kožo. Kozmetika Shu Uemura izkorišča edinstveno kombinacijo narave, znanosti in umetnosti. Prelomne tehnologije in posebne formule lahko obnovijo resnično lepoto vsake ženske.

S svojim nenehnim navdušenjem za ustvarjanje inovacij na področju nege kože in make-upa, se je Uemura odločil leta 2007 razširiti svoj asortiment s prvovrstnimi lasnimi izdelki. Njegov cilj je bilo opozoriti na umetnostno stran frizerskih storitev kot možnost razširjenja ženske lepote. Blagovna znamka Shu Uemura omogoča vsakemu uporabniku, da bi postal resnični umetnik in ustvarjalec svojega lastnega izraza.