St.Tropez Prep & Maintainaplikator za samoporjavitveno kremo

2×
St.Tropez Prep & Maintain aplikator za samoporjavitveno kremo
St.Tropez Prep & Maintain aplikator za samoporjavitveno kremo
aplikator za samoporjavitveno kremo

Koda: STZ01852 | Ta izdelek trenutno ni na voljo

Opis izdelka St.Tropez Prep & Maintain
Lastnosti

Nič več rok, polnih madežev od samoporjavitvene kreme. Aplikator za samoporjavitveno kremo St.Tropez Prep & Maintain vam bo pomagal z aplikacijo samoporjavitvene kreme, kožo pa hkrati prijetno zmasira. Na ta način boste povezali prijetno s koristnim, nanašanje kreme pa postane vaš priljubljeni ritual.

Lastnosti:

  • zagotavlja enakomeren nanos samoporjavitvenega pripravka
  • preprečuje nastanek neželenih madežev na koži
  • ščiti roke pred neželenim obarvanjem
  • lahko se uporablja ponovno

Kako nanašati:
Samoporjavitveno kremo nanesite na aplikator in jo enakomerno razmažite na kožo. Preverite, da nikjer nimate premočnega nanosa ali nenamazanega mesta.

Lastnosti

Tip kože
za vse vrste kože

O blagovni znamki St.Tropez

Blagovna znamka kozmetičnih pripravkov St. Tropez je znana po vsem svetu. Že vrsto let spada med popoln vrhunec na področju samoporjavitvenih pripravkov in je oboževana s strani številnih svetovnih zvezdnic.

Naraven in lepo porjavel videz zvezd šovbiznisa je popoln rezultat uporabe pripravkov od blagovne znamke St. Tropez. Vsi imajo prijeten vonj in zagotavljajo hitro in varno porjavelost le v nekaj minutah. Koža moških in žensk bo po nanosu pripravkov nežna, sveža in lepo pobarvana z naravno zlatorjavim odtenkom.

Luksuzni izdelki od blagovne znamke St. Tropez kožo puščajo enakomerno porjavelo in privlačno. Poskusite tudi vi porjavelost, s katero se hvalijo zvezdnice po vsem svetu!

Recenzija St.Tropez Prep & Maintain2