TePe Compact Tuft

čopasta zobna ščetka

TePe Compact Tuft čopasta zobna ščetka
TePe Compact Tuft čopasta zobna ščetka
TePe Compact Tuft čopasta zobna ščetka
TePe Compact Tuft
čopasta zobna ščetka | 2,22

Opis kozmetike TePe Compact Tuft

Čopasta ščetka TePe Compact Tuft omogoča resnično temeljito čiščenje posameznih zob. Predstavlja idealen način nege zobnih aparatov, mostičkov ali implantatov.

Lastnosti:

  • čisti vsak zob posebej
  • zagotavlja preventivo pred vnetjem dlesni
  • ima velik doseg vlaken

Navodilo za uporabo:
S ščetko rahlo pritisnite na zob, da se ščetine razprejo v obliko pahljače in s krožnim gibanjem očistite zob.

O blagovni znamki TePe

Kozmetika TePe | TePe - kakovost v popolni zobni higieni. Švedsko družinsko podjetje TePe je bilo ustanovljeno leta 1965. Ukvarja se z razvojem, proizvodnjo in prodajo visoko kakovostnih in učinkovitih izdelkih za ustno higieno, podprtih z visoko strokovno usposobljenostjo.
Vizija blagovne znamke TePe je povečanje splošne ozaveščenosti o pomenu preventivnega zobozdravstva in zlasti čiščenje medzobnih prostorov in tako prispevati k večjemu zdravju ustne votline in s tem tudi k splošni kakovosti življenja ljudi po vsem svetu.
Mnogi ljudje danes še vedno zanemarjajo skrb za čistoto medzobnih prostorov. Navadne zobne ščetke čistijo površino zob samo spredaj, zadaj in zgoraj in tako ostaja v ustih mnogo škodljivih bakterij, skritih v prostorih med zobmi. Lahko povzročijo bolezni dlesni, karies in zadah iz ust.
Rešitev je redna uporaba orodij, ki so posebej oblikovani za čiščenje med zobmi. Medzobne ščetke TePe so izdelane v številnih različicah (modelih in velikostih) za zadovoljitev raznolikih individualnih potreb. Posamezne serije so jasno ločene z različnimi barvami. Ščetke so opremljene s posebnimi lastnostmi, ki zagotavljajo najvišjo kakovost in učinkovitost. Za varno in nežno čiščenje so kovinski deli prevlečeni s plastiko. Medzobne ščetke so idealne za učinkovito odstranjevanje zobnih oblog v medzobnih prostorih. Ergonomsko oblikovani ročaji so narejeni iz recikliranega materiala, ki zagotavljajo enostavnost uporabe. Medzobne ščetke in drugi izdelki za popolno ustno higieno blagovne znamke TePe so razvite v sodelovanju s strokovnjaki s področja zobozdravstva.
Moto blagovne znamke TePe je: "Skrbimo za vaš zdrav nasmeh."