Mugler A*Men Ultra Zest toaletna voda za moške

Mugler A*Men Ultra Zest toaletna voda za moške 100 ml
Mugler A*Men Ultra Zest toaletna voda za moške 100 ml
100 ml

Koda: THM2298 | Ta izdelek trenutno ni na voljo

Opis Mugler A*Men Ultra Zest
Sestava

Mugler A*men je elegantna in zelo možata dišava, ki je bila uvedena na trg leta 1996 in njen ustvarjalec je Jacques Huclier. A*Men prinaša v življenje zgodbo o zvezdah, angelih, modrem nebu, občutkih in otroških sanjah, ki jih poudarja možata čutnost, ki je polna telesnosti in drznosti.

Sestava

Tako imenovane zgornje note – začutite takoj po nanosu. Ustvarjajo prvi vtis in so običajno zelo intenzivne in hitro izhlapijo.
Zgornje note
mandarina, ingver, meta
Tako imenovane srednje note – srce parfuma nastopa po nekaj minutah, po zgornjih notah. Trajajo ponavadi 2-3 ure.
Srčne note
cimet, kava, črni poper
Tako imenovane spodnje note – zadnja in najdaljša faza parfuma. Trajajo približno 4 ure, lahko pa tudi ves dan.
Bazne note
pačuli, fižol tonka, vanilija
Vrsta dišave
začimbne, lesne

O blagovni znamki Mugler

Thierry Mugler (* 1948, Strasbourg, Francija) je odprl istoimenski salon v letu 1973 v glavnem mestu mode – Parizu. V 70. letih se je specializiral predvsem na francoske ženske. Lasten parfum je imel šele v letu 1992.
Thierry Muglervidi sam sebe bolj kot dirigenta, ki samo daje konkretnejšo obliko temu, kar je mogoče videti vsak dan okoli. Opozoriti je treba, da je kot "dirigent" uspešen, tako v svetu mode in modnih dodatkov, kot parfumih z znamko Mugler.
Trenutno se uveljavlja z vonji Mugler Alien ali brezčasno in večno linijo Mugler Angel. Kot kostumograf Thierry Mugler na primer skrbi za image R&B pevke Beyoncé, sodeloval je tudi pri filmu Parfum: Zgodba o morilcu.

Recenzija Mugler A*Men Ultra Zest