TIGI Bed Head Manipulatormodelirna pasta

8×
TIGI Bed Head Manipulator modelirna pasta
TIGI Bed Head Manipulator modelirna pasta
Manipulator 57 g
5,60

Koda: TIG0182 | Na zalogi
1
DPD
torek 29. 9. 2020

Opis izdelka TIGI Bed Head Manipulator
Lastnosti

Opis:
Tigi Bed Head styling krema za oblikovanje bo ohranila obliko vaših las ves dan in noč. Vaša domišljija ne pozna meja. S to močno utrjevalno kremo za oblikovanje lahko lase skuštrate, ustvarjate konice, poudarjate posamezne pramene ali oblikujete valove. Tigi Bed Head styling pasta za oblikovanje lase naredi gostejše in jih matira. Ustvarite svoj lastni stil! Pasta ni mastna in ima vonj po kokosu.

Učinek:

  • Ekstra močna dolgotrajna fiksacija
  • Primerna je za styling vse možnih pričesk

Tip las:
Izdelek je primeren za vse tipe las.

Navodilo za uporabo:
Pasto nanašajte na suhe ali vlažne lase. Lase lahko pustite, da se prosto posušijo ali jih posušite s sušilnikom. Izdelek porazdelite po prstih in oblikujte pričesko po potrebi.

Lastnosti

Učinek
volumen las
Dolžina las
kratki lasje

O blagovni znamki TIGI

p>Kozmetika TIGI | TIGI lasna kozmetika je bilo ustanovljena z bratoma Mascolo, ki sta bila Italijana, ampak podjetje je bilo ustanovljena v Londonu – tako da je zdaj povsem angleška blagovna znamka. Za kratek čas je TIGI postalo eden izmed vodilnih proizvajalcev izdelkov za nego las na svetu. Velika prednost kozmetike TIGI je, da na razvoju sodelujejo frizerji, ki črpajo svoje izkušnje, poglede in potrebe od svojih kupcev. TIGI Haircare ponuja celotno nego las, ki je namenjena za domačo uporabo.

Recenzija TIGI Bed Head Manipulator8