Vitis Orthodonticzobna pasta za uporabnike zobnih aparatov

Vitis Orthodontic zobna pasta za uporabnike zobnih aparatov
Vitis Orthodontic zobna pasta za uporabnike zobnih aparatov
Koda: VII1247 | Na zalogi
1
DPD
torek 2. 6. 2020

Opis izdelka Vitis Orthodontic
Lastnosti

Zobna pasta Vitis Orthodontic zagotavlja popolno nego vaših zob in dlesni. Čisti zobne obloge in ostanke jedi ter hkrati neguje dlesni in sluznico ustne votline.

Lastnosti:

  • zanesljivo čisti zobe
  • neguje dlesni

Navodilo za uporabo:
Nanesite primerno količino paste na zobno ščetko in čistite zobe vsaj 2 minuti.

Lastnosti

Aktivne snovi
aloja vera

O blagovni znamki VitisVodilni španski proizvajalec profesionalnih in visoko kakovostnih zobnih ščetk in drugih pripomočkov za zobno higieno ima naslov Dentaid. To podjetje ima zastopstvo v več kot 50 državah sveta. Njegov portfelj vključuje celo vrsto najrazličnejših pripomočkov za nego zob in dlesni, ki so razdeljeni na celovite serije pod posameznimi blagovnimi znamkami.

Eno od njih predstavlja tudi linija Vitis. Ponuja vse, kaj potrebujete za nego ustne votline, od medzobnih ščetk, zobnih ščetk, zobnih past, ustnih vod, zobnih nitk in belilnih trakov vse do posebnih pripomočkov za lepe in zdrave zobe.

Blagovna znamka Vitis neguje tudi udobje svojih strank in dodaja k svojim izdelkom tudi potovalne etuije ali ponuja celovite potovalne sete. Negujte svoje zobe s kakovostnimi pripomočki in pripravki, da bi bili dolgo zdravi in lepi!

Recenzija Vitis Orthodontic