Aēsop Skin Parsley Seed

antioksidantni serum

Aēsop Skin Parsley Seed antioksidantni serum
Aēsop Skin Parsley Seed antioksidantni serum
Aēsop Skin Parsley Seed antioksidantni serum
100 ml
66,00

Koda: AES0062 | Več kot 20 kosov na zalogi
kos
DPD
sreda, 20. 3. 2019
Aēsop Skin Parsley Seed
100 ml | 66,00

Opis kozmetike Aēsop Skin Parsley Seed

Serum za obraz Aésop Skin Parsley Seed je pripravek z visoko vsebnostjo učinkovin, zato vaši koži nudi najbolj razkošno nego.

Lastnosti:

  • obnavlja prožnost kože
  • obnavlja kožo in preprečuje njeno draženje
  • učinkovito vlaži in nahrani
  • koži vrača svežino in mladostno lepoto

Navodilo za uporabo:
Primerno količino seruma nežno s tapkanjem s konicami prstov nanesite na čisto kožo. Nanesite na obraz, vrat in dekolte.

Lastnosti

Konsistenca
serum
Po problemu kože
vlaženje
Starost
za vse starosti
Tip kože
mešana, normalna, občutljiva

O blagovni znamki Aēsop

Avstralska kozmetika Aēsop prinaša prvorazredno nego za vaš obraz, lase in kožo celega telesa. Blagovna znamka Aēsop je bila ustanovljena v Melbournu leta 1987 in ponuja pripravke najvišje kakovosti na rastlinski bazi s poudarkom na detajl in potešitev čutov.

Kozmetični pripravki Aēsop so bogati predvsem z naravnimi antioksidanti, ki učinkovito odstranijo neželene učinke prostih radikalov. Ravno prosti radikali prispevajo k predčasnemu staranju kože in nezdravemu videzu. Usmerjena lokalna aplikacija antioksidantov na obraz, kožo telesa in lase prispeva k izboljšanju in zaščiti površinskih celic. Rezultat je zdrav in mladosten videz.

Vsi kozmetični pripravki Aēsop so laboratorijsko testirani in imajo dokazano varnost in učinkovitost. Negujte svojo lepoto zares učinkovito z edinstveno avstralsko kozmetiko Aēsop!