Amouage Goldparfumska voda za moške

Amouage Gold parfumska voda za moške
Amouage Gold parfumska voda za moške
305,00

Prihranite 35%
100 ml
198,90

Koda: AMU0156 | Na zalogi
1
DPD
torek 28. 1. 2020
  • Opis parfuma
  • O blagovni znamki
  • Recenzija

Opis parfuma Amouage Gold
Sestava

Amouage Gold je lesna cvetlična dišava za moške z močnim akordom mošusa. Ta parfumska voda samostojne prestižne znamke parfumov, ki ima sedež v Londonu in črpa navdih iz bogate ter raznolike dediščine svojega rojstnega kraja v Omanu, je nežno zapeljiva in skrivnostna ter jo, kot velja za vse parfume Amouage, odlikuje edinstveno unikatni navdih.

S parfumsko vodico Gold dokazuje znamka Amouge svoje razumevanje dejstva, da je včasih nežen dotik bolj zapeljiv kot trda »mačo« različica moškosti. Amouage Gold nežno zapeljuje z mešanico globokih cvetličnih tonov, zasidranih z akordi cibeta, mošusa in ambra ter dopolnjenih z znamko priljubljenega srebrnega kadila. Dotik pačulije in hrastovega maha spominja na klasične cipresne dišave 30. let. Priznani oblikovalec parfumov Guy Robert je zgradil veličastno kompleksno sestavo s toni vrtnic, lilij in kadila za uvod, mire, jasmina in posebne korenine perunike za srce in ambra, cibeta, mošusa, pačulije, hrastovega maha, cedre ter sandalovine za osnovo.

Amouage Gold ponuja občutek razkošja in skrivnosti, obuja pogled na aston martina, ki v topli noči drvi po cesti nad oceanom, in spominja na zlate čase parfumov. To je popolna dišava za moške, ki se želijo približati prefinjenemu življenjskemu slogu pravega gospoda z zahtevnim okusom. Moški, ki nosi Amouage Gold, je ponosen, kultiviran, je svetovljan in nima potrebe po grobem nastopaštvu.

Parfumsko vodico Amouage Gold cenijo moški, ki jim je blizu takšen življenjski slog in dostop do osebnega izraza moškosti s prefinjenim ter kultiviranim slogom. Za vedno pa bo na svojo stran pridobil vse, ki imajo radi brezčasno klasično eleganco cipresno-lesne cvetlične dišave in razveselil vsakega gospoda, ki zna ceniti kakovost in natančnost pri vsakem koraku proizvodnje parfumov. Gold je primeren za podnevi in zvečer, v vsakem letnem času. Svojemu uporabniku ponuja dotik osebne prefinjene elegance s privlačno skrivnostnim brezčasnim pridihom. Moškega, ki diši po dišavi Amouage Gold, ne morete nikakor spregledati.

Poleg očarljivih dišav, ki so rezultat proizvodnega procesa z najstrožjimi standardi kakovosti, prepričajo vsi parfumi znamke Amouage tudi s svojimi prestižnimi embalažami. Steklenička Gold v prelepi svetlo zlati barvi z zlatimi okrasnimi elementi navduši z elegantno izpopolnjenim dizajnom, ki predstavlja razkošje. Embalažo dopolnjuje enkratna stilska in nežno prefinjena škatla z zlatimi poudarki.

Amouage Gold - dišava za pravega gospoda, ki ima raje eleganco, prefinjenost in rafiniran slog kot grob videz moškosti.

Sestava

Zgornje note
vrtnica, kadilo, šmarnica
Srčne note
koren irisa, jasmin, mira
Bazne note
jantar, hrastov mah, cedra, mošus, cibet, sandalovina, pačuli
Vrsta dišave
cvetlične, lesne

O blagovni znamki Amouage

Luksuzne dišave Amouage odlikujeta izjemna edinstvenost in značilna eleganca. Neodvisna blagovna znamka teh razkošnih nišnih parfumov ima danes sedež v Londonu, toda njene korenine segajo daleč na Bližnji vzhod.

Amouage navdih črpa iz bogate in raznolike dediščine svojega kraja nastanka – sultanata Oman. Blagovno znamko je leta 1983 ustanovilo njegovo veličanstvo Sayyid Hamad bin Hamoud Al Busaid, član omanske kraljeve družine, ki je želel oživeti slavo arabskih dišav. Filozofija blagovne znamke je ustvarjati parfume resnično umetniške vrednosti. Amouage strogo izbira le najkakovostnejše eksotične sestavine, med katere sodi srebrno kadilo iz Omana, edinstvena omanska vrtnica ali mira.

Nišni parfumi Amouage so proizvedeni v južnofrancoskem Grassu, ki velja za svetovno prestolnico parfumov in zagotavlja garancijo za najvišje standarde. Od tod dišave potujejo v proizvodnjo v Omanu, kjer približno dva meseca poteka maceracija sestavin. Pred odpošiljanjem prestanejo vsi parfumi Amouage najstrožjo kontrolo kakovosti, pakirajo pa se skoraj izključno ročno.

Recenzija Amouage Gold