Amouage Love Mimosaparfumska voda za ženske

Amouage Love Mimosa parfumska voda za ženske
Amouage Love Mimosa parfumska voda za ženske
100 ml
209,50

Koda: AMU05491 | Več kot 5 kosov na zalogi
1
DPD
petek 28. 2. 2020
  • Opis parfuma
  • O blagovni znamki
  • Recenzija

Opis parfuma Amouage Love Mimosa
Sestava

Edinstven vonj parfumske vode za ženske Amouage The Secret Garden Collection: Love Mimosa Woman pušča nepozabno doživetje pri vsakomer, kdor ga poduha. Rumeni, zračni cvetovi mimoze in druge rože ter lesnate rastline s skrivnostnega vrta ustvarjajo edinstveno mešanico, ki je drugje ne boste našli.

  • cvetlično-orientalska dišava
  • za ženske, ki se ne bojijo biti nenavadne
  • primerna za dnevno in večerno nošenje

Sestava dišave
Parfumska voda za ženske Amouage The Secret Garden Collection: Love Mimosa Woman je polna neobičajnih, edinstvenih tonov. V zgornjih notah dišave se intenzivno razdišijo koren perunike, list vijolice in svež cascalone. Srčnim notam, ki vsebujejo mimozo in hruško, sledijo tople, orientalske bazne note v podobi ambroksana, posončnice in eteričnega ylang-ylanga.

Zgodba dišave
Parfumska voda za ženske Amouage Love Mimosa iz linije The Secret Garden Collection je bila na trg postavljena leta 2019. Luksuzna steklenička v rumeni barvi z rumenim kamenčkom v pokrovčku spominja na cvetove mimoze, ki so osnova dišavne sestave.

Sestava

Zgornje note
vijoličen list, Cascalone®, orris
Srčne note
hruška, sramežljivka
Bazne note
ambroksan, heliotrop, ylang ylang
Vrsta dišave
orientalske, cvetlične

O blagovni znamki Amouage

Luksuzne dišave Amouage odlikujeta izjemna edinstvenost in značilna eleganca. Neodvisna blagovna znamka teh razkošnih nišnih parfumov ima danes sedež v Londonu, toda njene korenine segajo daleč na Bližnji vzhod.

Amouage navdih črpa iz bogate in raznolike dediščine svojega kraja nastanka – sultanata Oman. Blagovno znamko je leta 1983 ustanovilo njegovo veličanstvo Sayyid Hamad bin Hamoud Al Busaid, član omanske kraljeve družine, ki je želel oživeti slavo arabskih dišav. Filozofija blagovne znamke je ustvarjati parfume resnično umetniške vrednosti. Amouage strogo izbira le najkakovostnejše eksotične sestavine, med katere sodi srebrno kadilo iz Omana, edinstvena omanska vrtnica ali mira.

Nišni parfumi Amouage so proizvedeni v južnofrancoskem Grassu, ki velja za svetovno prestolnico parfumov in zagotavlja garancijo za najvišje standarde. Od tod dišave potujejo v proizvodnjo v Omanu, kjer približno dva meseca poteka maceracija sestavin. Pred odpošiljanjem prestanejo vsi parfumi Amouage najstrožjo kontrolo kakovosti, pakirajo pa se skoraj izključno ročno.

Recenzija Amouage Love Mimosa