Amouage Memoirparfumska voda za ženske

1×
Amouage Memoir parfumska voda za ženske
Amouage Memoir parfumska voda za ženske
305,00

Prihranite 49%
100 ml
155,40

Koda: AMU0150 | Na zalogi
1
DPD
ponedeljek 2. 3. 2020
  • Opis parfuma
  • O blagovni znamki
  • Recenzija

Opis parfuma Amouage Memoir
Sestava

Amouage Memoir je balzamova cipresna dišava za ženske s toplo začinjenimi akordi. Ta parfumska voda neodvisne prestižne znamke parfumov, ki ima sedež v Londonu in črpa navdih iz bogate ter raznolike dediščine svojega rojstnega kraja v Omanu, je zelo bogata, privlačna in presunljivo domiselna ter jo, kot vse parfume Amouage, odlikuje edinstven navdih.

Amouage Memoir je mistična dišava, ki na zelo privlačen način interpretira odnos med moškim in žensko. Na voljo je tudi v različici za moške. Dišavo Amouage Memoir sta ugledna oblikovalca parfumov Daniel Maurel in Dorothée Piot zgradila okoli osrednje originalne note absinta. V povezavi z absintom v glavi Memoir zadiši še s kardamomom, mandarino in rožnatim poprom. Bogato osrčje sestavljajo akordi popra, nageljnove žbice, vrtnice, jasmina, kadila, belih cvetlic in lesnih not. Mošus, usnje, labdanum, unikatni kastoreum, hrastov mah in stiraks skupaj dopolnjujejo strastno in dimasto osnovo.

Amouage Memoir, parfumska voda resnično umetniške vrednosti, s svojo na razburljiv način spremenljivo dišavo vzbuja nadzemeljska odkritja preteklosti, sedanjosti in prihodnosti v obliki razdrobljenih spominov. Prepletanje usnjenih, cipresnih in živalskih obrazov v bogati in mojstrsko uglašeni sestavi daje Amouage Memoir izjemno kompleksnost in osupljivo izvirnost.

Parfumsko vodo Amouage Memoir bodo še posebej cenile ženske, ki ljubijo izvirne večstranske, pretežno cipresne dišave. Za vselej bo na svojo stran pridobila tiste, ki s pogumno zapeljivimi notami dišave rade poudarijo svojo čutno stran, zadovoljila pa bo seveda vsako uporabnico, ki zna ceniti resnično kakovost in preciznost na vsakem koraku proizvodnje parfumov. Memoir je primerna predvsem za večerno uporabo skozi vse leto, pri čemer se bo v hladnejših mesecih najbolje izrazila njena topla stran. Svojo uporabnico bo Amouage Memoir vedno zavila v zelo privlačno, mistično in zapeljivo aromo ter ji bo zanesljivo pomagala izstopiti iz množice.

Poleg presunljivih dišav, ki so rezultat proizvodnega procesa z najstrožjimi standardi kakovosti, prepričajo vsi parfumi znamke Amouage tudi s svojimi prestižnimi embalažami. Steklenička Memoir v prelepi temnordeči barvi, ki prehaja v črno, in s srebrnimi dekorativnimi elementi navduši z elegantno izpopolnjenim dizajnom, ki predstavlja razkošje. Embalažo dopolnjuje čudovita temno siva škatlica, ki kaže na dimasto nočno stran dišave.

Amouage Memoir - mistično razburljiva, nepozabna in izjemno privlačna dišava za noči, polne pomenov.

Sestava

Zgornje note
absinth, kardamom, mandarina, rožnati poper
Srčne note
vrtnica, kadilo, jasmin, lesne note, nageljnove žbice, poper, belo cvetje
Bazne note
hrastov mah, mošus, kastoreum, mnogosemenski triplat, usnje, labdanum, stiraks
Vrsta dišave
cipresne

O blagovni znamki Amouage

Luksuzne dišave Amouage odlikujeta izjemna edinstvenost in značilna eleganca. Neodvisna blagovna znamka teh razkošnih nišnih parfumov ima danes sedež v Londonu, toda njene korenine segajo daleč na Bližnji vzhod.

Amouage navdih črpa iz bogate in raznolike dediščine svojega kraja nastanka – sultanata Oman. Blagovno znamko je leta 1983 ustanovilo njegovo veličanstvo Sayyid Hamad bin Hamoud Al Busaid, član omanske kraljeve družine, ki je želel oživeti slavo arabskih dišav. Filozofija blagovne znamke je ustvarjati parfume resnično umetniške vrednosti. Amouage strogo izbira le najkakovostnejše eksotične sestavine, med katere sodi srebrno kadilo iz Omana, edinstvena omanska vrtnica ali mira.

Nišni parfumi Amouage so proizvedeni v južnofrancoskem Grassu, ki velja za svetovno prestolnico parfumov in zagotavlja garancijo za najvišje standarde. Od tod dišave potujejo v proizvodnjo v Omanu, kjer približno dva meseca poteka maceracija sestavin. Pred odpošiljanjem prestanejo vsi parfumi Amouage najstrožjo kontrolo kakovosti, pakirajo pa se skoraj izključno ročno.

Recenzija Amouage Memoir