Annick Goutal Les Nuits D'Hadrientoaletna voda za moške

Annick Goutal Les Nuits D'Hadrien toaletna voda za moške
Annick Goutal Les Nuits D'Hadrien toaletna voda za moške
100 ml

Koda: ANG0325 | Ta izdelek trenutno ni na voljo

Opis parfuma Annick Goutal Les Nuits D'Hadrien
Sestava

Annick Goutal Les Nuits d'Hadrien je edinstvena moška dišava, ki izraža karizmo in moškost. Parfum Les Nuits D'Hadrien se skriva v originalni steklenički z zlatim pokrovčkom. Vonj bo zbudil še neznane občutke in energijo.

Dejanski začetek dišave Annick Goutal Les Nuits D'Hadrien je sestavljen iz sveže mandarine, privlačne bergamotke in sveže limone. V srcu so toni bazilike in kumine. Edinstvena aroma je popolnoma prepleta z cipreso in eksotičnim ylang-ylanga. Osnova dišave je sestavljena iz sončnega jantarja, eksotičnega pačulija, čutnega dragocenega mošusa, igrive vanilije in tople sandalovine. Ta ekskluzivni parfum za moške od Annick Goutal lahko nosite ves dan.

Parfumi od Annick Goutal predstavljajo prave občutke in se odlikujejo s svojimi skrbno izbranimi esencami.

Sestava

Tako imenovane zgornje note – začutite takoj po nanosu. Ustvarjajo prvi vtis in so običajno zelo intenzivne in hitro izhlapijo.
Zgornje note
mandarina, bergamotka, limona
Tako imenovane srednje note – srce parfuma nastopa po nekaj minutah, po zgornjih notah. Trajajo ponavadi 2-3 ure.
Srčne note
brin, kumina, cipresa, bazilika, ylang ylang
Tako imenovane spodnje note – zadnja in najdaljša faza parfuma. Trajajo približno 4 ure, lahko pa tudi ves dan.
Bazne note
vanilija, jantar, mošus, sandalovina, pačuli
Vrsta dišave
citrusne, aromatične

O blagovni znamki Annick Goutal

Blagovna znamka parfumov Annick Goutal je zelo originalna zahvaljujoč osebnosti svoje ustanoviteljice, ki ji je posodila svoje ime. Annick Goutal je bila uspešna pianistka in manekenka, ampak nekaj življenjskih preobratov jo je pripeljalo k parfumom. Šele z ustvarjanjem parfumov je odkrila dejansko uresničitev svojih želja.

Leta 1977 je srečala oblikovalca parfumov Henrija Sorsana in naslednjih sedem let je posvetila izpopolnjevanju svoje nadarjenosti – občutka za dišave. Prvi parfum Annic Goutal Eau D’Hadrien je bil na trg uveden že leta 1980. Nato sta sledili dišavi Folavril in Passion in vsi parfumi so jasno pokazali edinstvenost talenta Annick Goutal. Skupaj z naslednjim odprtjem prvega salona v Saint Germain se je rodila nova zvezda med prefinjenimi dišavami.

Ko je leta 1999 Annick Goutal umrla, je za sabo pustila več kot 25 edinstvenih parfumov za moške in za ženske. Njeno zapuščino nadaljuje njena hči Camille, ki s pomočjo Isabelle Doyen ohranja visoko kakovost te blagovne znamke.

Recenzija Annick Goutal Les Nuits D'Hadrien