Preskoči na glavno vsebino

Parfumi Annick Goutal

O blagovni znamki Annick Goutal

Blagovna znamka niche parfumov Annick Goutal je enako edinstvena in vizionarska kot njena ustanoviteljica. Blagovni znamki je podarila tako ime kot tudi svoj izjemen talent – občutek za dišave, ki so postale strast za vse življenje. 

Annick Goutal bi morala prvotno postati pianistka. Po dolgem študiju glasbe pa se je navidez svoji neizogibni usodi uprla. Prelomnica je bilo srečanje s proizvajalcem parfumov Henrijem Sorsanou leta 1977. V oblikovanju dišav je končno našla dejansko izpopolnitev.

Sploh prvi parfum lastne izdelave Annick Goutal Eau d’Hadrien je prišel na trg že leta 1980. Temu je sledila otvoritev modne hiše s parfumi v Saint-Germain, kar je dokončno potrdilo dejstvo, da se je rodila nova zvezda med niche dišavami. Annick Goutal parfumi so začeli pisati novo poglavje v proizvodnji francoskih parfumov.

Vseživljenjsko delo Annick pa uspešno nadaljuje njena hči in tako lahko tudi vi danes pogledate v čarobni svet večno trajajočih dišav polnih naravne veličine, čustev in ustvarjalnosti.

celotno besedilo skrij besedilo