Annick Goutal Petite Chérieparfumska voda za ženske

Annick Goutal Petite Chérie parfumska voda za ženske
Annick Goutal Petite Chérie parfumska voda za ženske
Brezplačna dostava
100 ml
113,40

Koda: ANG0099 | Več kot 5 kosov na zalogi
1
DPD
petek 29. 5. 2020

Opis parfuma Annick Goutal Petite Chérie
Sestava

Ženski vonj Annick Goutal Petite Cherie je kot nežen poletni vetrič. Njegova uporabnica bo ovita v svileno tančico čutnosti in nežnosti. Parfum Petite Cherie simbolizira ženskost in čustva, ki se skrivajo v srcu vseh žensk.

Vonj Annick Goutal Petite Cherie se sestavlja iz osvežilnih sadnih tonov, ki so dopolnjeni s prefinjenimi zapeljivimi in očarljivimi cveti. Sladka igriva breskev je prepletena s sočno hruško. Sveže sadje je položeno na sveži rosni travi. Razburljivi toni vrtnice se mešajo z nežno vanilijo. Luksuzni ženski parfum Annick Goutal Petite Cherie lahko nosite ves dan.

Vonji od Annick Goutal so znani po svoji nežnosti. Njihov arhaičen okus odpre svetu vašo romantično osebnost.

Sestava

Sestava
vrtnica, vanilija, hruška, breskev, trava
Vrsta dišave
sadne, cvetlične

O blagovni znamki Annick Goutal

Blagovna znamka parfumov Annick Goutal je zelo originalna zahvaljujoč osebnosti svoje ustanoviteljice, ki ji je posodila svoje ime. Annick Goutal je bila uspešna pianistka in manekenka, ampak nekaj življenjskih preobratov jo je pripeljalo k parfumom. Šele z ustvarjanjem parfumov je odkrila dejansko uresničitev svojih želja.

Leta 1977 je srečala oblikovalca parfumov Henrija Sorsana in naslednjih sedem let je posvetila izpopolnjevanju svoje nadarjenosti – občutka za dišave. Prvi parfum Annic Goutal Eau D’Hadrien je bil na trg uveden že leta 1980. Nato sta sledili dišavi Folavril in Passion in vsi parfumi so jasno pokazali edinstvenost talenta Annick Goutal. Skupaj z naslednjim odprtjem prvega salona v Saint Germain se je rodila nova zvezda med prefinjenimi dišavami.

Ko je leta 1999 Annick Goutal umrla, je za sabo pustila več kot 25 edinstvenih parfumov za moške in za ženske. Njeno zapuščino nadaljuje njena hči Camille, ki s pomočjo Isabelle Doyen ohranja visoko kakovost te blagovne znamke.

Recenzija Annick Goutal Petite Chérie