Aquafresh Whitening zobna pasta za intenzivno belino

Aquafresh Whitening zobna pasta za intenzivno belino
Aquafresh Whitening zobna pasta za intenzivno belino
1,90
100 ml
Koda: AQF1353 | Na zalogi
1
DPD
torek 18. 5. 2021

Opis Aquafresh Whitening
Lastnosti

Opis:

Aquafresh Whitening zobna pasta za intenzivno belino predstavlja za do petdeset odstotkov večji belilni učinek, zahvaljujoč kateremu dobite očarljiv nasmeh, ne da bi odvečno obremenili zdrave dlesni. Posebna sestava je obogatena z mikro delci in zobem vrača njihovo naravno belino, odpravlja odporne madeže s površine sklenine. Ne vsebuje nobenih belilnih snovi niti grobih abrazivnih snovi, ne škoduje dlesnim in je primerna za navadno vsakodnevno uporabo. Aquafresh Whitening zobna pata za intenzivno belino preprečuje tvorbo zobne gnilobe. Nežen okus osveži usta in dih.

Učinki:

  • čisti
  • pobeli zobno sklenino
  • odpravlja madeže
  • predstavlja preventivo pred nastankom zobne gnilobe
  • osveži
  • ima nežno sestavo

Sestava:

  • belilni mikro delci – odpravljajo madeže s površine zobne sklenine in zobem vračajo naravno belino

Navodilo za uporabo:

Na zobno ščetko nanesite pasto v velikosti grahu. Omejite požiranje paste na minimum. Zobe očistite, pasto izpljunite in nato temeljito izperite usta.

Lastnosti

Učinek
beljenje

O blagovni znamki Aquafresh

Blagovna znamka Aquafresh je ena izmed najbolj znanih proizvajalcev, ki se ukvarjajo z izdelavo pripravkov za ustno higieno. Kompleksni portfelj izdelkov vključuje osnovno in hkrati najbolj pomembno fazo za pravilno nego zob in ustne votline - zobno pasto, zobno ščetko in ustno vodo. Zahvaljujoč modernejšim postopkom, znanstvenim raziskavam in nenehnim inovacijam ponuja Aquafresh popolnoma preverjeno kakovost in dizajn, ki je prijazen za uporabo po razumni ceni.
Blagovna znamka Aquafresh (prvotno Aqua-Fresh) je na trgu že od leta 1973. Nastala je v okviru farmacevtskega podjetja Beecham Group, ki je danes del svetovnega koncerna GlaxoSmithKline. Prvotna podoba je simbolizirala "dvojno zaščito" - bel trak s fluoridom za zaščito zob in moder "aqua" za svež dih. Deset let kasneje je bil vzorec preoblikovan za "triple protection" z dodatkom rdeče sestavine za zdrave dlesni. Trije trakovi - rdeč, bel in moder predstavljajo že od leta 1983 registrirano zaščitno znamko Aquafresh. K zobnim pastam se je kmalu pridružila tudi izdelava zobnih ščetk, ustnih vod, dentalnih nitk in drugih pripomočkov za trajno zdravje in estetiko zob ter cele ustne votline.
Dobro izbiro zobne paste spodbudi tudi pravilna uporaba zobne ščetke. Aquafresh spada med najbolj tradicionalne blagovne znamke za ustno higieno. Združuje izkušenost in inovacije, preizkušene postopke in najnovejša znanja za najbolj učinkovito nego zob.

Recenzija Aquafresh Whitening