Ardell Magnetic Lashes magnetne trepalnice

1×
Ardell Magnetic Lashes magnetne trepalnice
Ardell Magnetic Lashes magnetne trepalnice
Double Demi Wispies
15,20

  • Ardell Magnetic Lashes magnetne trepalnice
  • Ardell Magnetic Lashes magnetne trepalnice
  • Ardell Magnetic Lashes magnetne trepalnice
Koda: ARD2103 | Na zalogi
1
DPD
ponedeljek 28. 6. 2021

Opis Ardell Magnetic Lashes

Vas čaka pomemben dogodek, na katerem želite biti videti neizmerno privlačni? Hrepenite po izrazitem večernem ličenju? Želite doživeti občutek, kako je imeti neskončno dolge trepalnice? Preizkusite magnetne trepalnice Ardell Magnetic Lashes. V sebi skrivajo revolucionarno multimagnetno tehnologijo s šestimi do osmimi skoraj nevidnimi magneti, ki so na trepalnice nameščeni tako, da posnemajo naravno linijo vaših trepalnic.

Zahtevnemu lepljenju trepalnic in dragemu podaljševanju v lepotnih salonih je odklenkalo. Priti do popolnega looka ni bilo nikoli lažje.

Lastnosti:

  • maksimalno poudarjajo pogled in ustvarjajo privlačen videz
  • po zaslugi revolucionarne multimagnetne tehnologije odlično držijo
  • izdelane so iz človeških las – videti so naravne
  • odlično posnemajo naravno linijo trepalnic
  • preprosta uporaba brez lepila
  • lahko jih uporabite večkrat

Navodilo za uporabo:
Trepalnice Ardell Magnetic Lashes priložite k vašim trepalnicam in pritisnite. Zgornji par iz pakiranja spada na zgornjo stran trepalnic, spodnji par pa na spodnjo stran zgornjih trepalnic.

O blagovni znamki Ardell

Ameriško podjetje Ardell se osredotoča na izdelavo umetnih trepalnic. Leta 1971 sta ga ustanovila zakonca Arnold in Sydell Miller. Takoj njihov prvi izdelek – „Duralash Individual“ – je hitro pridobil priljubljenost, kar je prispelo k razširjanju portfelja. Danes Ardell spada med svetovno najbolj uspešne in najbolj priljubljene blagovne znamke v določenem tržnem segmentu. Eno od njihovih gesel je: „Za vsako žensko, za vsako priložnost, za vsak način življenja“.

V ponudbi Ardell boste našli lepilne, šopaste, mono in druge vrste umetnih trepalnic v različnih stilih. Večina od njih je izdelana iz steriliziranih človeških las. So zelo učinkovite, enostavno se nanašajo in odstranjujejo. Posebne omembe je vredna tudi praktična oprema – lepila, čopiči, krtačke za obrvi in druge stvari. Izdelki Ardell se odlikujejo po prvovrstni kakovosti in prijazni ceni. O njihovi izjemnosti priča tudi dejstvo, da jih uporablja cela vrsta hollywoodskih vizažistov. Blagovna znamka Ardell zagotovo prevzame vse posameznike, ki hočejo imeti lep in nepozaben pogled, so zahtevni in hočejo le popolno kakovost ter hrepenijo postati privlačni za nasprotni spol.

Recenzija Ardell Magnetic Lashes1