Armani Light di Gioiaparfumska voda za ženske

Armani Light di Gioia parfumska voda za ženske
Armani Light di Gioia parfumska voda za ženske
Brezplačna dostava
Priporočena maloprodajna cena
77,00

Prihranite 19%
50 ml
62,10

Koda: GIO06127 | Na zalogi
1
DPD
četrtek 16. 7. 2020

Opis parfuma Armani Light di Gioia
Sestava

Iskriva in vesela dišava, ki je svoj navdih našla v sončnem zahodu – parfumska voda Giorgio Armani Light di Gioia je nastala v znak spoštovanja narave in ženske pristnosti. Poudarja osebnost vsake ženske, ki se ne boji pokazati svojega pravega jaza in je vedno pozitivna.

  • sijoča cvetlično-lesna dišava
  • za optimistične ženske, ki se ne bojijo biti takšne, kot so
  • predstavljena je bila leta 2019

Sestava dišave
Enako kot sončni zahod, kjer topla dnevna svetloba postopoma postaja bolj mehka, se razvija tudi ta dišeča sestava. V zgornjih notah zadišijo sveži toni bergamotke, ki postopoma preidejo v cvetlično esenco. Združena jasmin in gardenija predstavljata naravno ženstvenost in čistočo svetlobe, lesne bazne note pa so prežete z belim mošusom.

Zgodba dišave
Light di Gioia je nova dišava v družini dišav Armani di Gioia, rojena iz harmonije narave. Spremlja jo enostavna steklenička, izdelana iz popolnoma naravnega stekla, z rahlo neravnimi linijami. Pastelno rumen pokrov pa je kot drag kamen, ki prinaša optimizem.

Sestava

Tako imenovane zgornje note – začutite takoj po nanosu. Ustvarjajo prvi vtis in so običajno zelo intenzivne in hitro izhlapijo.
Zgornje note
bergamotka
Tako imenovane srednje note – srce parfuma nastopa po nekaj minutah, po zgornjih notah. Trajajo ponavadi 2-3 ure.
Srčne note
jasmin, gardenija
Tako imenovane spodnje note – zadnja in najdaljša faza parfuma. Trajajo približno 4 ure, lahko pa tudi ves dan.
Bazne note
beli mošus, lesne note
Vrsta dišave
cvetlične, lesne

O blagovni znamki Armani

Armani predstavlja eleganco, v kateri se združi brezčasnost s trenutnimi trendi.
Giorgio Armani velja za enega najuspešnejših italijanskih modnih oblikovalcev vseh časov. S svojim nezamenljivim slogom, v katerem se povezujeta lagodje in ščepec ekscentričnosti, je osvojil srca milijonov žensk po celem svetu. Tako kot njegovi modeli so tudi kozmetika in parfumi znamke Armani sopomenka za kakovost, brezčasnost in uspeh.

Pred ustanovitvijo lastne blagovne znamke je Armani delal kot neodvisni oblikovalec za vrsto modnih hiš. V 70. letih minulega stoletja je ustvaril svoje prve kolekcije, kmalu zatem pa je na trg postavil tudi linijo kozmetike, ličil in parfumov pod imenom Armani.

Moška dišava Armani Acqua di Giò in ženska Armani Si sta brezčasni klasiki, ki sta se neizbrisljivo zapisali v zgodovino in se še vedno pojavljata na najvišjih mestih na lestvicah priljubljenosti.

Če izberete preizkušeno klasiko ali pa njeno sodobno interpretacijo, z izbiro dišave Armani nikoli ne boste zgrešili.

Recenzija Armani Light di Gioia