Artdeco Beauty Box Magnum magnetna kaseta za senčila za oči, lica in kamuflažna krema

Artdeco Beauty Box Magnum magnetna kaseta za senčila za oči, lica in kamuflažna krema
Artdeco Beauty Box Magnum magnetna kaseta za senčila za oči, lica in kamuflažna krema
13,50
5120
Koda: ART1654 | Na zalogi
1
DPD
četrtek 5. 8. 2021

Opis Artdeco Beauty Box Magnum

Opis:
Ali želite imeti vašo najljubšo dekorativno kozmetiko pri roki? Potem poskusite neverjetno vsestransko magnetno dozico Artdeco Beauty Box Magnum, ki vam omogoča izbrati barvo in vrsto dekorativne kozmetike ravno po vašem okusu. V magnetni dozici imate lahko 12 senčil za oči in rdečilo ali 9 senčil za oči in rdečilo, ali 7 senčil za oči, rdečilo in aplikator in število drugih možnosti. Vsebina dozice se trdno drži zaradi magnetov. Dozica vsebuje tudi ogledalo in je kot nalašč za potovanja. Senčila je treba kupiti posebej!

O blagovni znamki Artdeco

Blagovna znamka Artdeco je bila ustanovljena leta 1985 z vizijo po ustvarjanju kozmetičnih artiklov, ki so navdihnjeni z ljubeznijo do lepote. Velik interes za nove trende in visoko kakovostni izdelki, ki so dostopni vsem ženskam, so Artdeco izstrelili med top kozmetične blagovne znamke v Nemčiji. Danes je kozmetika Artdeco na razpolago v več kot 78 državah sveta.

Artdeco ve, da je vsaka ženska edinstvena. Ima lastni slog in preference, ko želi poudariti svojo lepoto. Kozmetika Artdeco se poklanja tej edinstvenosti in zahvaljujoč raznolikosti svojih artiklov omogoča vsaki ženski, da poudari osebno lepoto točno tako, kot ji je všeč.

Široka paleta barv, nešteto posebnih izdelkov in možnost individualnega sestavljanja lastne barvne lestvice zagotavlja kar najbolj kompleksno, hkrati pa po meri narejeno kozmetično doživetje. Preizkusite make-up Artdeco, ki je igriva alternativa najbolj prestižnim blagovnim znamkam, in spoznajte, da kakovostni izdelki niso vedno nedosegljivi.

Recenzija Artdeco Beauty Box Magnum