Artdeco Eyeshadow Base

podlaga za senčila za oči

10×
Artdeco Eyeshadow Base podlaga za senčila za oči
Artdeco Eyeshadow Base podlaga za senčila za oči
6,95

Prihranite 10%
5 ml
6,25

Koda: ART1546 | Več kot 20 kosov na zalogi
1
DPD
sreda 24. 7. 2019
Artdeco Eyeshadow Base
5 ml | 6,25

Opis izdelka Artdeco Eyeshadow Base

Opis:
Edinstvena baza za senčila Artdeco Eye Shadow Base služi kot nevtralna osnova na veki. Pomaga prekriti nepopolnosti in neenakomerno barvo vek in popolnoma veki pripravi za nanos senčil. Po uporabi Artdeco Eye Shadow Base je aplikacija senčil lažja in barva senčil postane bolj intenzivna in senčila bodo imeli daljši rok trajanja. Senčilo za oči popolnoma drži do trenutka, ko ga odstranite. S svojo fino kremno strukturo se dobro nanaša in ne izsuši kože veke. Baza je primerna za vse vrste senčil za oči, primerna tudi za uporabnice kontaktnih leč. Ta izdelek ni testiran na živalih.

Aktivne snovi:
• bisabol - pomirja kožo in nevtralizira rdeče tone na vekah
• vitamin E - neguje in ščiti kožo

Učinki:

• boljša obstojnost senčil, večja intenzivnost barv
• dosledno drži senčilo za oči do odstranjenja
• poenoti barvni ton
• odlična pokrivnost
• ne izsuši kože

Kako uporabljati:
Bazo nanesite s svojim ​​prstom v tankem sloju na celo veko in enakomerno vtrite. Samo majha količina je dovolj. Nato nanesite senčilo za oči.

O blagovni znamki Artdeco

Blagovna znamka Artdeco je bila ustanovljena leta 1985 z vizijo po ustvarjanju kozmetičnih artiklov, ki so navdihnjeni z ljubeznijo do lepote. Velik interes za nove trende in visoko kakovostni izdelki, ki so dostopni vsem ženskam, so Artdeco izstrelili med top kozmetične blagovne znamke v Nemčiji. Danes je kozmetika Artdeco na razpolago v več kot 78 državah sveta.

Artdeco ve, da je vsaka ženska edinstvena. Ima lastni slog in preference, ko želi poudariti svojo lepoto. Kozmetika Artdeco se poklanja tej edinstvenosti in zahvaljujoč raznolikosti svojih artiklov omogoča vsaki ženski, da poudari osebno lepoto točno tako, kot ji je všeč.

Široka paleta barv, nešteto posebnih izdelkov in možnost individualnega sestavljanja lastne barvne lestvice zagotavlja kar najbolj kompleksno, hkrati pa po meri narejeno kozmetično doživetje. Preizkusite make-up Artdeco, ki je igriva alternativa najbolj prestižnim blagovnim znamkam, in spoznajte, da kakovostni izdelki niso vedno nedosegljivi.