Artdeco Fixing Powder transparentni puder z aplikatorjem

4×
Artdeco Fixing Powder transparentni puder z aplikatorjem
Artdeco Fixing Powder transparentni puder z aplikatorjem
10 g
13,00

Koda: ART2262 | Na zalogi
1
DPD
torek 3. 8. 2021

Opis Artdeco Fixing Powder

Podaljšajte obstojnost in brezhiben videz svojega make-upa na maksimum. Transparentni puder Artdeco odlično fiksira podlago, tekoči puder, korektor, celo šminko, in s tem zagotovi večjo odpornost.

Lastnosti:

  • učinkovito fiksira tekoči puder in ga naredi vodoodpornega
  • učinkovito matira kožo, ko ji po uporabi žametno mehka
  • na obrazu ne ustvarja linij in ne poudarja suhih mest
  • je zelo fino mlet in je vsestransko uporaben

Navodilo za uporabo:
Za posebej močno fiksacijo nanesite na obraz debelejšo plast pudra. Po 5–10 minutah po potrebi previdno odstranite odvečno količino s pomočjo čopiča ali gobice. Pri običajni fiksaciji ali uporabi šminke nanesite samo manjšo količino pudra.

Popolna sestava

TALC, ZINC STEARATE, KAOLIN, MAGNESIUM CARBONATE, HYDROXYLATED LANOLIN, ISOPROPYL LANOLATE, METHYLPARABEN, PROPYLPARABEN, CI 77491 (IRON OXIDES), CI 77492 (IRON OXIDES), CI 77499 (IRON OXIDES) Za sestavo izdelka odgovarja proizvajalec. Zaradi možnih sprememb priporočamo, da sestavo izdelka preverite neposredno na embalaži.
Celotno besedilo

O blagovni znamki Artdeco

Blagovna znamka Artdeco je bila ustanovljena leta 1985 z vizijo po ustvarjanju kozmetičnih artiklov, ki so navdihnjeni z ljubeznijo do lepote. Velik interes za nove trende in visoko kakovostni izdelki, ki so dostopni vsem ženskam, so Artdeco izstrelili med top kozmetične blagovne znamke v Nemčiji. Danes je kozmetika Artdeco na razpolago v več kot 78 državah sveta.

Artdeco ve, da je vsaka ženska edinstvena. Ima lastni slog in preference, ko želi poudariti svojo lepoto. Kozmetika Artdeco se poklanja tej edinstvenosti in zahvaljujoč raznolikosti svojih artiklov omogoča vsaki ženski, da poudari osebno lepoto točno tako, kot ji je všeč.

Široka paleta barv, nešteto posebnih izdelkov in možnost individualnega sestavljanja lastne barvne lestvice zagotavlja kar najbolj kompleksno, hkrati pa po meri narejeno kozmetično doživetje. Preizkusite make-up Artdeco, ki je igriva alternativa najbolj prestižnim blagovnim znamkam, in spoznajte, da kakovostni izdelki niso vedno nedosegljivi.

Recenzija Artdeco Fixing Powder4