Artdeco Fixing Powder Caster transparentni puder

4×
Artdeco Fixing Powder Caster transparentni puder
Artdeco Fixing Powder Caster transparentni puder
4930 10 g
7,20

Koda: ART2257 | Na zalogi
1
DPD
četrtek 5. 8. 2021

Opis Artdeco Fixing Powder Caster

Seznanite se z novo stalnico v vaši kozmetični opremi. Transparentni puder Artdeco Fixing Powder v sipnici odlično fiksira make-up, korektor, podlago, pa tudi šminko, in s tem so ličila bolj odporna in dlje obstojijo.

Lastnosti:

  • naličeni koži zagotavlja obstojno in vodoodporno fiksacijo
  • učinkovito vsrka odvečno mastnost iz make-upa in s kože
  • na obrazu ne ustvarja linij in ne poudarja suhih mest
  • koža je po uporabi na dotik in pogled nežna in mehka
  • je zelo fino mlet in je vsestransko uporaben

Navodilo za uporabo:
Za posebej močno fiksacijo nanesite na obraz po aplikaciji tekočega pudra ali korektorja debelejšo plast pudra. Po 5–10 minutah po potrebi previdno odstranite odvečno količino s pomočjo čopiča ali gobice. Pri običajni fiksaciji ali uporabi šminke nanesite samo manjšo količino pudra.

Popolna sestava

TALC, ZINC STEARATE, KAOLIN, MAGNESIUM CARBONATE, HYDROXYLATED LANOLIN, ISOPROPYL LANOLATE, METHYLPARABEN, PROPYLPARABEN, CI 77491 (IRON OXIDES), CI 77492 (IRON OXIDES), CI 77499 (IRON OXIDES) Za sestavo izdelka odgovarja proizvajalec. Zaradi možnih sprememb priporočamo, da sestavo izdelka preverite neposredno na embalaži.
Celotno besedilo

O blagovni znamki Artdeco

Blagovna znamka Artdeco je bila ustanovljena leta 1985 z vizijo po ustvarjanju kozmetičnih artiklov, ki so navdihnjeni z ljubeznijo do lepote. Velik interes za nove trende in visoko kakovostni izdelki, ki so dostopni vsem ženskam, so Artdeco izstrelili med top kozmetične blagovne znamke v Nemčiji. Danes je kozmetika Artdeco na razpolago v več kot 78 državah sveta.

Artdeco ve, da je vsaka ženska edinstvena. Ima lastni slog in preference, ko želi poudariti svojo lepoto. Kozmetika Artdeco se poklanja tej edinstvenosti in zahvaljujoč raznolikosti svojih artiklov omogoča vsaki ženski, da poudari osebno lepoto točno tako, kot ji je všeč.

Široka paleta barv, nešteto posebnih izdelkov in možnost individualnega sestavljanja lastne barvne lestvice zagotavlja kar najbolj kompleksno, hkrati pa po meri narejeno kozmetično doživetje. Preizkusite make-up Artdeco, ki je igriva alternativa najbolj prestižnim blagovnim znamkam, in spoznajte, da kakovostni izdelki niso vedno nedosegljivi.

Recenzija Artdeco Fixing Powder Caster3