Artdeco Fixing Powder

transparentni puder

Artdeco Fixing Powder transparentni puder
Artdeco Fixing Powder transparentni puder
Artdeco Fixing Powder transparentni puder
4930 10 g
7,90

Koda: ART2257 | Več kot 20 kosov na zalogi
kos
DPD
četrtek, 25. 10. 2018
Artdeco Fixing Powder
4930 10 g | 7,90

Opis kozmetike Artdeco Fixing Powder

Izdelek za utrditev ličenja Artdeco Fixing Powder je nepogrešljiv pripomoček, ki zagotavlja, da bo vaš make up popoln tudi po nekaj urah.

Lastnosti:

  • dolgotrajna utrditev make upa
  • vpija maščobo na površini kože
  • en univerzalni odtenek, ki je primeren za vse tipe in tone kože

Navodilo za uporabo:
Nanašajte puder na obraz s čopičem ali gobico za mat videz kože in dolgotrajno utrditev.

O blagovni znamki Artdeco

Blagovna znamka Artdeco je bila ustanovljena leta 1985 z vizijo po ustvarjanju kozmetičnih artiklov, ki so navdihnjeni z ljubeznijo do lepote. Velik interes za nove trende in visoko kakovostni izdelki, ki so dostopni vsem ženskam, so Artdeco izstrelili med top kozmetične blagovne znamke v Nemčiji. Danes je kozmetika Artdeco na razpolago v več kot 78 državah sveta.

Artdeco ve, da je vsaka ženska edinstvena. Ima lastni slog in preference, ko želi poudariti svojo lepoto. Kozmetika Artdeco se poklanja tej edinstvenosti in zahvaljujoč raznolikosti svojih artiklov omogoča vsaki ženski, da poudari osebno lepoto točno tako, kot ji je všeč.

Široka paleta barv, nešteto posebnih izdelkov in možnost individualnega sestavljanja lastne barvne lestvice zagotavlja kar najbolj kompleksno, hkrati pa po meri narejeno kozmetično doživetje. Preizkusite make-up Artdeco, ki je igriva alternativa najbolj prestižnim blagovnim znamkam, in spoznajte, da kakovostni izdelki niso vedno nedosegljivi.