Artdeco Ridge Filler utrjevalec nohtov z minerali

1×
Artdeco Ridge Filler utrjevalec nohtov z minerali
Artdeco Ridge Filler utrjevalec nohtov z minerali
Priporočena maloprodajna cena
11,95

Prihranite 10%
10 ml
10,75

Koda: ART2369 | Na zalogi
1
DPD
torek 3. 8. 2021

Opis Artdeco Ridge Filler
Lastnosti

Opis:

Artdeco Nail Care Lacquers z dragocenimi minerali učinkovito reducira nepravilnosti in brazde na nohtih in jih ščiti pred neželenim obarvanjem. Ima gladko teksturo z bleščečimi mikro delci za sijoč in privlačen videz nohtov. Artdeco Nail Care Lacquers vsebuje mešanico mineralnih snovi, vitamin E, muškatni orešček in vrtnično olje. Te snovi imajo izredne hranilne in vlažilne sposobnosti in hkrati izrazito stimulirajo rast nohtov. Rezultat so lepi in gladki nohti.

Učinki:

  • odpravlja brazde in nepopolnosti na površini nohtov
  • ščiti pred neželenim obarvanjem
  • hrani in vlaži
  • spodbuja rast nohtov

Sestava:

  • vitamin E – hrani in ščiti
  • kompleks mineralov – temeljito hrani in stimulira rast nohtov
  • muškatni orešček in vrtnično olje – hranita in vlažita

Navodilo za uporabo:

Nanašajte eno ali dve plasti na površino nohtov.

Lastnosti

Učinek
prehrana, učvrstitev
Aktivne snovi
vitamin E

O blagovni znamki Artdeco

Blagovna znamka Artdeco je bila ustanovljena leta 1985 z vizijo po ustvarjanju kozmetičnih artiklov, ki so navdihnjeni z ljubeznijo do lepote. Velik interes za nove trende in visoko kakovostni izdelki, ki so dostopni vsem ženskam, so Artdeco izstrelili med top kozmetične blagovne znamke v Nemčiji. Danes je kozmetika Artdeco na razpolago v več kot 78 državah sveta.

Artdeco ve, da je vsaka ženska edinstvena. Ima lastni slog in preference, ko želi poudariti svojo lepoto. Kozmetika Artdeco se poklanja tej edinstvenosti in zahvaljujoč raznolikosti svojih artiklov omogoča vsaki ženski, da poudari osebno lepoto točno tako, kot ji je všeč.

Široka paleta barv, nešteto posebnih izdelkov in možnost individualnega sestavljanja lastne barvne lestvice zagotavlja kar najbolj kompleksno, hkrati pa po meri narejeno kozmetično doživetje. Preizkusite make-up Artdeco, ki je igriva alternativa najbolj prestižnim blagovnim znamkam, in spoznajte, da kakovostni izdelki niso vedno nedosegljivi.

Recenzija Artdeco Ridge Filler