Artdeco Super File posebna pilica za umetne in trde nohte

1×
Artdeco Super File posebna pilica za umetne in trde nohte
Artdeco Super File posebna pilica za umetne in trde nohte
posebna pilica za umetne in trde nohte
7,65

Koda: ART2243 | Na zalogi
1
DPD
torek 3. 8. 2021

Opis Artdeco Super File

Pilica Artdeco Super File vašim nohtom zagotavlja popolno obliko. Vedno bodo lepo urejeni in brez kakršnihkoli nepravilnosti.

Lastnosti:

  • uporabljate lahko na naravnih ali umetnih nohtih
  • fina brusna površina ne poškoduje zaščitnega sloja naravnih nohtov
  • preprečuje cepljenje in lomljenje nohtov

Navodilo za uporabo:
Pristavite k nohtu in pilite z rahlimi potegi v eno smer.

O blagovni znamki Artdeco

Blagovna znamka Artdeco je bila ustanovljena leta 1985 z vizijo po ustvarjanju kozmetičnih artiklov, ki so navdihnjeni z ljubeznijo do lepote. Velik interes za nove trende in visoko kakovostni izdelki, ki so dostopni vsem ženskam, so Artdeco izstrelili med top kozmetične blagovne znamke v Nemčiji. Danes je kozmetika Artdeco na razpolago v več kot 78 državah sveta.

Artdeco ve, da je vsaka ženska edinstvena. Ima lastni slog in preference, ko želi poudariti svojo lepoto. Kozmetika Artdeco se poklanja tej edinstvenosti in zahvaljujoč raznolikosti svojih artiklov omogoča vsaki ženski, da poudari osebno lepoto točno tako, kot ji je všeč.

Široka paleta barv, nešteto posebnih izdelkov in možnost individualnega sestavljanja lastne barvne lestvice zagotavlja kar najbolj kompleksno, hkrati pa po meri narejeno kozmetično doživetje. Preizkusite make-up Artdeco, ki je igriva alternativa najbolj prestižnim blagovnim znamkam, in spoznajte, da kakovostni izdelki niso vedno nedosegljivi.

Recenzija Artdeco Super File1