Avon Care

čistilni gel za obraz 3v1 z izvlečki aloe vere in ingverja

Avon Care čistilni gel za obraz 3v1 z izvlečki aloe vere in ingverja
Avon Care čistilni gel za obraz 3v1 z izvlečki aloe vere in ingverja
Avon Care čistilni gel za obraz 3v1 z izvlečki aloe vere in ingverja
200 ml
2,30

Koda: AVO0188 | Več kot 20 kosov na zalogi
kos
Darilo za vas
Kupite zdaj svojo priljubljeno blagovno znamko s popustom 15 %. Za uveljavitev popusta v košarici vnesite kodo brandsalesi. Za več informacij o akciji kliknite tukaj. Popust ne velja za izdelke v akciji in razprodaji.
DPD
torek 26. 3. 2019
Avon Care
200 ml | 2,30

Opis kozmetike Avon Care

Opis:
Avon Care 3-in-1 Cleanser Toner and Moisturiser je čistilni gel iz posebne hipoalergenske kolekcije Avon Care. Gel je obogaten z izvlečki aloe in ingverja. V tem izdelku se združejejo tri pomembne funkcije: čiščenje, toniranje in vlaženje. Po uporabi je koža temeljito očiščena, gladka in hidrirana. Čistilni gel je primeren za vsakodnevno nego. Za povečanje učinka ga uporabljajte v kombinaciji z drugimi izdelki iz serije Avon Care.

Učinki:

  • koža je temeljito očiščena, tonirana in navlažena
  • koža je gladka in mehka 

Sestava:

  •  izvlečki aloe in ingverja

Tip kože:
Primerno za vse tipe kože.

Kako uporabljati:
Nanesite zjutraj in zvečer na vatirano blazinico in s krožnimi gibi očistite kožo obraza.

Lastnosti

Konsistenca
gel
Tip kože
za vse tipe kože

O blagovni znamki Avon

Parfumi Avon in priljubljena kozmetika Avon – legenda med kozmetičnimi podjetji. Avon je vodilno svetovno kozmetično podjetje. Spada med največje na področju neposredne prodaje – njegove izdelke prodaja več kot 6 milijonov neodvisnih predstavnikov v več kot sto državah. Široka ponudba Avon vključuje dekorativno kozmetiko, nego za obraz, dišave, modo in gospodinjsko opremo.

Na začetku zgodbe o blagovni znamki, ki je tako zelo znana, da se je pojavila na primer tudi v kultnem filmu Tima Burotna Edward Škarjeroki, stoji prodajalec na terenu s knjigami David McConnell. Na koncu 19. stoletja je začel David h knjigam dodajati majhno dišeče darilce in zaradi tega, da je zanimanje za njihove dišave naraščalo, je ustanovil kozmetično podjetje California Parfume Company.

Številni izdelki so poimenovani po rojstnem kraju njegovega priljubljenega avtorja Williama Shakespeara, Stradford upon Avon. Na trg so bili uvedeni leta 1929 in so postali zelo popularni in zato se je podjetje leta 1939 preimenovalo v Avon Product Inc.

Glavna filozofija blagovne znamke Avon temelji na prepričanju, da je za neposredno prodajo pomemben zlasti osebni kontakt, kar je na samem začetku poudarjal tudi David McConnell. Prva „Avon Lady“ je bila gospa P. F. E. Albee, ki je postala ena od prvih žensk, ki je imela priložnost doseči finančno neodvisnost.

Vse do danes upošteva Avon Cosmetics svojo zavezo in ponuja ženskam možnost neomejenega zaslužka in hkrati ščiti njihovo zdravje in brani njihove pravice. Zato se Avon intenzivno posveča tudi dobrodelnim projektom, ki se osredotočajo na boj proti raku dojke in nasilju v družini. V okviru družbene ozaveščenosti se osredotoča tudi na ekologijo in obnovo deževnih gozdov in kot eno od prvih pomembnih kozmetičnih podjetij je pred več kot 20 leti ukinilo testiranje pripravkov na živalih.

Med najbolj znane blagovne znamke podjetja AVON sodijo ANEW, LUXE, Planet Spa, Naturals, Solutions, AVON Color, Skin-So-Soft ali Advance Techniques. Široka ponudba dekorativne kozmetike in kozmetike za nego obraza, dišav in drugih proizvodov za lepoto in udobje je razvijana v Središču za raziskovanje in razvoj v New Yorku, ki zaposluje strokovnjake iz področja biokemije, mikrobiologije, toksikologije, dermatologije in kliničnega testiranja.

Avon si prizadeva za to, da bi bilo življenje lepše. Izberite si make-up, parfume in druge izdelke Avon na salma.si za odlične cene.