Avon Summer White Sunset

toaletna voda za ženske 50 ml

9×
Avon Summer White Sunset toaletna voda za ženske 50 ml
Avon Summer White Sunset toaletna voda za ženske 50 ml
50 ml
3,90

Koda: AVO1041 | Več kot 20 kosov na zalogi

Ta izdelek je že pri proizvajalcu zavit brez celofana.

1
DPD
ponedeljek 26. 8. 2019
Avon Summer White Sunset
50 ml | 3,90

Opis parfuma Avon Summer White Sunset

Avon Summer White Sunset je cvetlično-orientalska ženska dišava, ki bo na vas delovala kot balzam za dušo, prav tako kot žarki poletnega zahajajočega sonca. Parfum je odličen za vse romantične moderne ženske, ki so rade obdane z lepim in pogosto čez dan sanjarijo. Skrbno izbrane esence dišave Summer White Sunset vam bodo naredile toplo pri srcu in poudarile vašo čutnost.

Ženska dišava Avon Summer White Sunset vas bo navdihnila že po prvem povonjanju! Očarljiva aroma zapeljive breze bo v vas izzvala edinstveni občutek razburjenja in nežnosti. Privlačni lotusov cvet vas bo nežno obdal v svoje krhke tone in poudaril vašo naravno lepoto. Protislovne pikantne esence edinstvenega popra naredijo prijeten in topel vtis, ki spominja na topel poletni predvečer in romantične sprehode po plaži. Ta imenitni ženski parfum od Avona je ustvarjen posebej za celodnevno uporabo. Njegove esence vas bodo spominjale na lepoto poletja vse leto.

Bodite samosvoja in odprite svetu svojo romantično plat z ekskluzivno žensko dišavo Avon Summer White Sunset! Parfum ne bo prijeten samo vam, ampak tudi vsakomur, ki ga bo začutil. Postanite neuprljiva za svojo okolico in si prikličite poletna doživetja vsakič, ko se boste nanje spomnili! Prepustite se čutnim tonom dišave Summer White Sunset in hkrati uživajte v edinstvenem poletnem razpoloženju!

Sestava

Sestava
breza, lotos, rožnati poper
Vrsta dišave
cvetlične

O blagovni znamki Avon

Kozmetika Avon je danes v svetu lepote že legendarna. Blagovna znamka, ki se že več kot 125 let zanima ne samo za ženske čare, ampak za žensko kot celoto, ponuja izdelke za nego, dekorativno kozmetiko in parfume.

Na začetku zgodbe je bil leta 1886 glavni akter prodajalec knjig David McConnell, ki je k vsakemu nakupu dodal še drobno dišeče darilo. Njegova dišava je kmalu postala bolj popularna kot knjige, zato se je odločil, da ustanovi svojo kozmetično podjetje. A pri prodaji je še vedno najbolj zaupal osebnemu stiku. Tako je nastala zamisel za prvo Avon lady, ki je poleg vsega drugega nežnemu spolu prinesla tudi možnost finančne neodvisnosti. Sestavni del osebne prodaje je seveda katalog Avon s ponudbo kozmetike.

Danes je kozmetika Avon sicer prisotna tudi na spletu, vendar ni pozabila na svojo tradicijo. Izberite si svojo pot in tudi vi preizkusite to zelo dobro poznano ter preverjeno blagovno znamko. Ponosna je predvsem na izdelke za nego obraza Anew, za nego las Advance Techniques, na ekskluzivno kolekcijo Luxe, negovalne izdelke Planet Spa in na linijo za otroke Avon Baby.

 

Recenzija Avon Summer White Sunset

Dodajte novo recenzijo

5.0
9 ocena
8
1
videz stekleničke
trajanje vonja
intenziteta
splošni vtis