AvonSummer White Sunset toaletna voda za ženske

12×
Avon Summer White Sunset toaletna voda za ženske
Avon Summer White Sunset toaletna voda za ženske
50 ml
5,67

Koda: AVO1041 | Na zalogi

Ta izdelek je že pri proizvajalcu zavit brez celofana.

1
DPD
četrtek 21. 10. 2021

Opis Avon Summer White Sunset
Sestava

Zaprite oči in si predstavljajte tople poletne večere z barvitimi sončnimi zahodi. Tako diši toaletna voda za ženske Avon Summer White Sunset, ki vas bo v kateremkoli letnem času spomnila na brezskrbno poletje. Tudi, če bo zunaj ravno snežilo. Njena topla dišavna sestava bo hkrati pobožala vsako romantično dušo.

  • cvetlično-orientalska dišava, začinjena z vonjem rožnatega popra
  • za romantično navdahnjene ljubiteljice poletja
  • idealna za celodnevno nošenje

Sestava dišave:
Ko jo boste prvič zavohali, vas bodo najprej osupnili nežni toni breze. Ti se pozneje začnejo spogledovati s svežim lotosovim cvetom, ki spomni na Daljni vzhod. Dišava je začinjena z edinstvenim rožnatim poprom, ki ji vdihuje topel občutek poletja.

Zgodba dišave:
Dišava Avon Summer White Sunset je na trg prišla leta 2013. Njen cilj je, da v kateremkoli letnem času v vas obudi spomin na poletje in tople žarke poletnega sonca.

Sestava

Sestava
rožnati poper, breza, lotos
Vrsta dišave
cvetlične

O blagovni znamki Avon

Kozmetika Avon je danes v svetu lepote že legendarna. Blagovna znamka, ki se že več kot 125 let zanima ne samo za ženske čare, ampak za žensko kot celoto, ponuja izdelke za nego, dekorativno kozmetiko in parfume.

Na začetku zgodbe je bil leta 1886 glavni akter prodajalec knjig David McConnell, ki je k vsakemu nakupu dodal še drobno dišeče darilo. Njegova dišava je kmalu postala bolj popularna kot knjige, zato se je odločil, da ustanovi svojo kozmetično podjetje. A pri prodaji je še vedno najbolj zaupal osebnemu stiku. Tako je nastala zamisel za prvo Avon lady, ki je poleg vsega drugega nežnemu spolu prinesla tudi možnost finančne neodvisnosti. Sestavni del osebne prodaje je seveda katalog Avon s ponudbo kozmetike.

Danes je kozmetika Avon sicer prisotna tudi na spletu, vendar ni pozabila na svojo tradicijo. Izberite si svojo pot in tudi vi preizkusite to zelo dobro poznano ter preverjeno blagovno znamko. Ponosna je predvsem na izdelke za nego obraza Anew, za nego las Advance Techniques, na ekskluzivno kolekcijo Luxe, negovalne izdelke Planet Spa in na linijo za otroke Avon Baby.

 

Recenzija Avon Summer White Sunset11