Avon Summer White Sunset

toaletna voda za ženske 50 ml

9×
Avon Summer White Sunset toaletna voda za ženske 50 ml
Avon Summer White Sunset toaletna voda za ženske 50 ml
Avon Summer White Sunset toaletna voda za ženske 50 ml
Avon Summer White Sunset toaletna voda za ženske 50 ml
Avon Summer White Sunset toaletna voda za ženske 50 ml
Avon Summer White Sunset toaletna voda za ženske 50 ml
Avon Summer White Sunset toaletna voda za ženske 50 ml
Avon Summer White Sunset toaletna voda za ženske 50 ml
50 ml
4,90

Koda: AVO1041 | Več kot 20 kosov na zalogi

Ta izdelek je že pri proizvajalcu zavit brez celofana.

kos
Darilo za vas
Kupite zdaj svojo priljubljeno blagovno znamko s popustom 15 %. Za uveljavitev popusta v košarici vnesite kodo brandsalesi. Za več informacij o akciji kliknite tukaj. Popust ne velja za izdelke v akciji in razprodaji.
DPD
petek, 22. 3. 2019
Avon Summer White Sunset
50 ml | 4,90

Opis parfuma Avon Summer White Sunset

Avon Summer White Sunset je cvetlično-orientalska ženska dišava, ki bo na vas delovala kot balzam za dušo, prav tako kot žarki poletnega zahajajočega sonca. Parfum je odličen za vse romantične moderne ženske, ki so rade obdane z lepim in pogosto čez dan sanjarijo. Skrbno izbrane esence dišave Summer White Sunset vam bodo naredile toplo pri srcu in poudarile vašo čutnost.

Ženska dišava Avon Summer White Sunset vas bo navdihnila že po prvem povonjanju! Očarljiva aroma zapeljive breze bo v vas izzvala edinstveni občutek razburjenja in nežnosti. Privlačni lotusov cvet vas bo nežno obdal v svoje krhke tone in poudaril vašo naravno lepoto. Protislovne pikantne esence edinstvenega popra naredijo prijeten in topel vtis, ki spominja na topel poletni predvečer in romantične sprehode po plaži. Ta imenitni ženski parfum od Avona je ustvarjen posebej za celodnevno uporabo. Njegove esence vas bodo spominjale na lepoto poletja vse leto.

Bodite samosvoja in odprite svetu svojo romantično plat z ekskluzivno žensko dišavo Avon Summer White Sunset! Parfum ne bo prijeten samo vam, ampak tudi vsakomur, ki ga bo začutil. Postanite neuprljiva za svojo okolico in si prikličite poletna doživetja vsakič, ko se boste nanje spomnili! Prepustite se čutnim tonom dišave Summer White Sunset in hkrati uživajte v edinstvenem poletnem razpoloženju!

Sestava

Sestava
breza, lotos, rožnati poper
Vrsta dišave
cvetlične

O blagovni znamki Avon

Parfumi Avon in priljubljena kozmetika Avon – legenda med kozmetičnimi podjetji. Avon je vodilno svetovno kozmetično podjetje. Spada med največje na področju neposredne prodaje – njegove izdelke prodaja več kot 6 milijonov neodvisnih predstavnikov v več kot sto državah. Široka ponudba Avon vključuje dekorativno kozmetiko, nego za obraz, dišave, modo in gospodinjsko opremo.

Na začetku zgodbe o blagovni znamki, ki je tako zelo znana, da se je pojavila na primer tudi v kultnem filmu Tima Burotna Edward Škarjeroki, stoji prodajalec na terenu s knjigami David McConnell. Na koncu 19. stoletja je začel David h knjigam dodajati majhno dišeče darilce in zaradi tega, da je zanimanje za njihove dišave naraščalo, je ustanovil kozmetično podjetje California Parfume Company.

Številni izdelki so poimenovani po rojstnem kraju njegovega priljubljenega avtorja Williama Shakespeara, Stradford upon Avon. Na trg so bili uvedeni leta 1929 in so postali zelo popularni in zato se je podjetje leta 1939 preimenovalo v Avon Product Inc.

Glavna filozofija blagovne znamke Avon temelji na prepričanju, da je za neposredno prodajo pomemben zlasti osebni kontakt, kar je na samem začetku poudarjal tudi David McConnell. Prva „Avon Lady“ je bila gospa P. F. E. Albee, ki je postala ena od prvih žensk, ki je imela priložnost doseči finančno neodvisnost.

Vse do danes upošteva Avon Cosmetics svojo zavezo in ponuja ženskam možnost neomejenega zaslužka in hkrati ščiti njihovo zdravje in brani njihove pravice. Zato se Avon intenzivno posveča tudi dobrodelnim projektom, ki se osredotočajo na boj proti raku dojke in nasilju v družini. V okviru družbene ozaveščenosti se osredotoča tudi na ekologijo in obnovo deževnih gozdov in kot eno od prvih pomembnih kozmetičnih podjetij je pred več kot 20 leti ukinilo testiranje pripravkov na živalih.

Med najbolj znane blagovne znamke podjetja AVON sodijo ANEW, LUXE, Planet Spa, Naturals, Solutions, AVON Color, Skin-So-Soft ali Advance Techniques. Široka ponudba dekorativne kozmetike in kozmetike za nego obraza, dišav in drugih proizvodov za lepoto in udobje je razvijana v Središču za raziskovanje in razvoj v New Yorku, ki zaposluje strokovnjake iz področja biokemije, mikrobiologije, toksikologije, dermatologije in kliničnega testiranja.

Avon si prizadeva za to, da bi bilo življenje lepše. Izberite si make-up, parfume in druge izdelke Avon na salma.si za odlične cene.

Ocena Avon Summer White Sunset

Dodajte novo recenzijo

5.0
9 ocena
8
1
videz stekleničke
trajanje vonja
intenziteta
splošni vtis