Axe Africa voda za po britju za moške

Axe Africa voda za po britju za moške
Axe Africa voda za po britju za moške
100 ml

Koda: AXE0117 | Ta izdelek trenutno ni na voljo

Opis Axe Africa
Sestava

Kožo po britju pomiri, odišavi in obenem odlično dopolni dišavo iz iste kolekcije. Nega za po britju Axe Africa je kot ustvarjena za sodobnega moškega, ki zase rad skrbi.

Lastnosti:

  • zmanjšuje rdečico in pomirja kožo
  • prijetno osvežuje
  • podpre intenzivnost dišave iz iste kolekcije

Sestava

Konsistenca
voda

O blagovni znamki Axe

Kozmetika Axe se osredotoča na moške in njihov občutek samozavesti. Ta priljubljena kozmetika se je pojavila na trgu že pred 25 leti. Zahvaljujoč svoji kakovosti in privlačnosti svojih vonjev so se nanjo navadili moški po vsem svetu.

Blagovna znamka Axe se odlikuje po svojih šaljivih oglaševalskih spotih, s katerimi se je zapisala v podzavest strank. Z Axe lahko moški poudarijo svojo karizmo s pravim vonjem in očarajo vse ženske v svoji okolici!

V ponudbi blagovne znamke Axe boste našli izredno učinkovite dezodorante, deo-stike, gele za prhanje ali pomirjevalne vode za po britju ali toaletne vode. Poleg potrebne nege ponujajo izdelki Axe tudi prijeten vonj, zahvaljujoč kateremu se boste počutili sveži in privlačni ves dan. Lahko izberete energičen, eleganten ali klasičen vonj. Izdelki blagovne znamke Axe predstavljajo bistvo vaše samozavesti!

Recenzija Axe Africa