Axe Dark Temptationdezodorant v pršilu

Axe Dark Temptation dezodorant v pršilu
Axe Dark Temptation dezodorant v pršilu
za moške 150 ml
4,05

Koda: AXE0125 | Na zalogi

Izdelek ima lahko drugačno embalažo od tiste, ki je na sliki.

1
DPD
torek 29. 9. 2020

Opis parfuma Axe Dark Temptation
Sestava

Povežite svoje dišave v harmonično celoto. Dezodorant Axe Dark Temptation sprošča isto aromo kot vaša dišava v steklenički in tako ustvarjata popoln par.

Lastnosti:

  • dodaja dolgotrajen občutek udobja in čistoče
  • ščiti pred neprijetnim vonjem
  • dopolnjuje dišavo iz iste linije

Navodilo za uporabo:
Primeren za vsakodnevno uporabo. Ponovite lahko kadarkoli čez dan.

Sestava

Vrsta embalaže
pršilo

O blagovni znamki Axe

Kozmetika Axe se osredotoča na moške in njihov občutek samozavesti. Ta priljubljena kozmetika se je pojavila na trgu že pred 25 leti. Zahvaljujoč svoji kakovosti in privlačnosti svojih vonjev so se nanjo navadili moški po vsem svetu.

Blagovna znamka Axe se odlikuje po svojih šaljivih oglaševalskih spotih, s katerimi se je zapisala v podzavest strank. Z Axe lahko moški poudarijo svojo karizmo s pravim vonjem in očarajo vse ženske v svoji okolici!

V ponudbi blagovne znamke Axe boste našli izredno učinkovite dezodorante, deo-stike, gele za prhanje ali pomirjevalne vode za po britju ali toaletne vode. Poleg potrebne nege ponujajo izdelki Axe tudi prijeten vonj, zahvaljujoč kateremu se boste počutili sveži in privlačni ves dan. Lahko izberete energičen, eleganten ali klasičen vonj. Izdelki blagovne znamke Axe predstavljajo bistvo vaše samozavesti!

Recenzija Axe Dark Temptation