Barve za lase L’Oréal Paris in L’Oréal Professionnel

Najbolj prodajani

Stavite na kakovost, ki vam jo ponujajo preverjene barve za lase L’Oréal Professionnel in L’Oréal Paris.

Izbirate lahko v široki ponudbi barv za lase, ki vas ne bodo razočarale. Iščete sredstvo za razbarvanje za lase, trajne ali začasne barve ali razvijalec? Barve za lase L’Oréal so zagotovilo, ki vam prinese sijoče in mehke lase najrazličnejših odtenkov.

Ni pomembno, ali iščete način, kako prekriti sivine, ali pa se želite malo sprostiti in preizkusiti manj običajno barvo. Barve za lase L’Oréal se znajdejo tudi s „preprosto“ osvežitvijo vašega naravnega odtenka las.

Kako uporabiti barve za lase L’Oréal

Tudi pri barvanju s preverjeno barvo ne pozabite na test občutljivosti in se izognite morebitni alergijski reakciji. Majhno količino barve nanesite na kožo za ušesom in počakajte približno 48 ur.

Med čakanjem na rezultat testa si lahko pripravite praktične pripomočke, ki vam bodo barvanje olajšali: brisačo za pokritje ramen, zaščitne rokavice ali kremo za obraz. Zaradi le-te bo šlo barvo za lase L’Oréal veliko lažje odstraniti.

Privoščite si kompletno nego in preizkusite tudi druge izdelke L’Oréal! Nadaljnja kakovostna nega za barvane lase podpre lepoto vaših barvanih las za dolgo.