Benefit Double the Precision kozmetični set

Benefit Double the Precision kozmetični set
Benefit Double the Precision kozmetični set
Brezplačna dostava
odtenek 2 Warm Golden Blonde
28,50

Koda: BNF01068 | Več kot 5 kosov na zalogi

Precisely, My Brow Pencil natančni svinčnik za obrvi 0,08 g + Precisely, My Brow Pencil Mini natančni svinčnik za obrvi 0,04 g

1
DPD
torek 3. 8. 2021

Opis Benefit Double the Precision
Lastnosti

Razveselite sebe ali svoje bližnje s popolnim kozmetičnim setom Benefit Double the Precision. Paket, poln izdelkov za ličenje, bo kot darilo vedno prava izbira.

Vsebina seta:

  • Precisely, My Brow Pencil natančni svinčnik za obrvi 0,08 g
  • Precisely, My Brow Pencil Mini natančni svinčnik za obrvi 0,04 g

Lastnosti:

  • takoj zagotavlja natančno urejanje obrvi
  • izdelek je vodoodporen
  • dolgo obstojen učinek
  • vključno s praktično krtačko

Navodilo za uporabo:
S kratkimi potegi narišite in dopolnite obrvi v želeno obliko.

Lastnosti

Tip seta
Darilni set
Barva
svetlo rjava

O blagovni znamki Benefit

Nekdanji manekenki, sestri Jean in Jane Ford, sta leta 1976 ustanovili znamko kozmetike Benefit Cosmetics s ciljem, da bi vsaki ženski pričarali nasmeh na obraz. Skupaj sta ustvarili prve in edine „fake its“ na svetu – hitre in čudovite, nepogrešljive kozmetične čudeže v kreativnih embalažah z duhovitimi imeni, ki bodo rešili vsako vašo lepotno težavo.

Zdaj se lahko dekleta z vsega sveta pretvarjajo, da so kdorkoli in karkoli želijo biti – dokler se jim želja dejansko ne izpolni. Pri tem jim bo razigrano pomagala kozmetika Benefit z nezamenljivimi prodajnimi uspešnicami, kot so tekoča šminka Benetint, Benefit maskara BADgal BANG, Benefit puder Hello Happy, podlaga za ličila Benefit POREfessional, bronzer Benefit Hoola Bronzer, Benefit korektor Boi-ing ali Benefit svinčnik za obrvi Precisely, My Brow Pencil ter Benefit gel za obrvi Benefit Gimme Brow+.

In še češnja na vrhu torte ... Benefit je strokovnjak številka ena na svetu* za popolne obrvi, ki laskajo obrazu. Kozmetika Benefit uspešno rešuje težave z obrvmi po vsem svetu in že več kot 40 let vnaša svež veter v kozmetično industrijo.

*(januar–december 2019 v ZDA, Veliki Britaniji, Evropi, Koreji in na Kitajskem)

Recenzija Benefit Double the Precision