Benefit Gimme Brow+ Jumbo gel za obrvi za povečanje volumna

Benefit Gimme Brow+ Jumbo gel za obrvi za povečanje volumna
Benefit Gimme Brow+ Jumbo gel za obrvi za povečanje volumna
Brezplačna dostava
odtenek 2 Warm Golden Blonde 6 g
42,00

Koda: BNF01229 | Več kot 5 kosov na zalogi
1
DPD
torek 3. 8. 2021

Opis Benefit Gimme Brow+ Jumbo
Lastnosti

Lepo urejene obrvi enostavno poudarijo vašo naravno lepoto, saj uokvirjajo celoten obraz. Za njihov popoln videz pa zadostuje malo. Gel za obrvi Benefit Gimme Brow+ Jumbo poudari in utrdi v enem koraku.

Lastnosti:

  • obrvi so videti takoj urejene
  • poudari in izrazi celoten videz obrvi
  • obrvi delujejo zelo naravno
  • enostavno se nanaša
  • dolgo obstojen učinek

Navodilo za uporabo:
S pomočjo čopiča zajemite primerno količino izdelka in s kratkimi potegi nanesite na obrvi.

Lastnosti

Barva
blond

O blagovni znamki Benefit

Nekdanji manekenki, sestri Jean in Jane Ford, sta leta 1976 ustanovili znamko kozmetike Benefit Cosmetics s ciljem, da bi vsaki ženski pričarali nasmeh na obraz. Skupaj sta ustvarili prve in edine „fake its“ na svetu – hitre in čudovite, nepogrešljive kozmetične čudeže v kreativnih embalažah z duhovitimi imeni, ki bodo rešili vsako vašo lepotno težavo.

Zdaj se lahko dekleta z vsega sveta pretvarjajo, da so kdorkoli in karkoli želijo biti – dokler se jim želja dejansko ne izpolni. Pri tem jim bo razigrano pomagala kozmetika Benefit z nezamenljivimi prodajnimi uspešnicami, kot so tekoča šminka Benetint, Benefit maskara BADgal BANG, Benefit puder Hello Happy, podlaga za ličila Benefit POREfessional, bronzer Benefit Hoola Bronzer, Benefit korektor Boi-ing ali Benefit svinčnik za obrvi Precisely, My Brow Pencil ter Benefit gel za obrvi Benefit Gimme Brow+.

In še češnja na vrhu torte ... Benefit je strokovnjak številka ena na svetu* za popolne obrvi, ki laskajo obrazu. Kozmetika Benefit uspešno rešuje težave z obrvmi po vsem svetu in že več kot 40 let vnaša svež veter v kozmetično industrijo.

*(januar–december 2019 v ZDA, Veliki Britaniji, Evropi, Koreji in na Kitajskem)

Recenzija Benefit Gimme Brow+ Jumbo