Bioderma Hydrabio Perfecteur

vlažilna nega za poenotenje polti SPF 30

Bioderma Hydrabio Perfecteur vlažilna nega za poenotenje polti SPF 30
Bioderma Hydrabio Perfecteur vlažilna nega za poenotenje polti SPF 30
Bioderma Hydrabio Perfecteur vlažilna nega za poenotenje polti SPF 30
40 ml
19,90

Koda: BIR1933 | Več kot 20 kosov na zalogi
kos
DPD
torek, 19. 2. 2019
Bioderma Hydrabio Perfecteur
40 ml | 19,90

Lastnosti

Konsistenca
krema
Po problemu kože
gube, občutljive in alergične kože, posvetlitev in vitalnost, prehrana in dehidracija, vlaženje
Starost
za vse starosti
Tip kože
dehidrirana, občutljiva

O blagovni znamki Bioderma

Dermokozmetika Bioderma se ponaša s poznavanjem kože in njenih bioloških mehanizmov. Ta znanstveni pristop zagotavlja sestavo izdelkov, ki je natančno usmerjena v različne tipe ali težave kože. Kozmetika Bioderma ne vsebuje dermatološko spornih sestavin, kot so parabeni, ftalati ali formaldehidi. Izdelki so sestavljeni samo iz čistih aktivnih sestavin, ki se nahajajo v koži, zato blagovna znamka Bioderma zagotavlja popolno toleranco svojih izdelkov. Vsi izdelki za nego kože so prestali klinične študije in so nastali pod nadzorom strokovnjakov s področja dermatologije, alergologije in toksikologije.

Od svojega nastanka leta 1970 ima blagovna znamka že več patentov. Micelarna voda Bioderma Sensibio, na primer, je sploh prva čistilna voda v zgodovini in se še danes uvršča med najbolj priljubljene. Serija izdelkov Bioderma Sébium vsebuje patentirani kompleks Fluidactiv, ki se učinkovito bori proti vsem znakom mastne in težavne kože.

V ponudbi blagovne znamke boste našli prefinjeno nego kože celega telesa. In kar je resnično pomembno – Bioderma ne nudi le začasnega olajšanja, ampak vedno rešuje neposreden vzrok težave. Zagotovite si popolno nego svoje kože tudi vi!

free delivery