Bioderma Sensibio H2O

čistilni robčki za občutljivo kožo

Bioderma Sensibio H2O čistilni robčki za občutljivo kožo
Bioderma Sensibio H2O čistilni robčki za občutljivo kožo
Bioderma Sensibio H2O čistilni robčki za občutljivo kožo
25 kos
8,90

Koda: BIR0822 | Več kot 20 kosov na zalogi

Izdelek ima lahko drugačno embalažo od tiste, ki je na sliki.

kos
DPD
ponedeljek, 21. 1. 2019
Bioderma Sensibio H2O
25 kos | 8,90

Opis kozmetike Bioderma Sensibio H2O

Čistilni robčki Bioderma Sensibio H2O so praktični ne le za na pot, ampak tudi pri vsakodnevni večerni rutini nege obraza.

Lastnosti:

  • ne draži in ne suši kože
  • vlaži in hrani kožo
  • učinkovito odstranjuje vsa ličila
  • koži daje svežost in jo tonira
  • uporablja se lahko tudi na občutljivi koži

Navodilo za uporabo:
Vzemite robčke in z njim nežno s kože obrišite ličila in umazanijo. Po uporabi embalažo temeljito zaprite, da preprečite sušenje robčkov.

Lastnosti

Konsistenca
robčki
Po problemu kože
občutljive in alergične kože
Tip kože
občutljiva

O blagovni znamki Bioderma

Dermokozmetika Bioderma se ponaša s poznavanjem kože in njenih bioloških mehanizmov. Ta znanstveni pristop zagotavlja sestavo izdelkov, ki je natančno usmerjena v različne tipe ali težave kože. Kozmetika Bioderma ne vsebuje dermatološko spornih sestavin, kot so parabeni, ftalati ali formaldehidi. Izdelki so sestavljeni samo iz čistih aktivnih sestavin, ki se nahajajo v koži, zato blagovna znamka Bioderma zagotavlja popolno toleranco svojih izdelkov. Vsi izdelki za nego kože so prestali klinične študije in so nastali pod nadzorom strokovnjakov s področja dermatologije, alergologije in toksikologije.

Od svojega nastanka leta 1970 ima blagovna znamka že več patentov. Micelarna voda Bioderma Sensibio, na primer, je sploh prva čistilna voda v zgodovini in se še danes uvršča med najbolj priljubljene. Serija izdelkov Bioderma Sébium vsebuje patentirani kompleks Fluidactiv, ki se učinkovito bori proti vsem znakom mastne in težavne kože.

V ponudbi blagovne znamke boste našli prefinjeno nego kože celega telesa. In kar je resnično pomembno – Bioderma ne nudi le začasnega olajšanja, ampak vedno rešuje neposreden vzrok težave. Zagotovite si popolno nego svoje kože tudi vi!