BIOTHERM - NAJPOPULARNEJŠE ZBIRKE

Biotherm Life Plankton™


Že več milijonov let so termalni vrelci francoskih Pirenejev znani kot »vrelci mladosti«. Stoletja pozneje so Biothermovi biologi odkrili njihovo skrivnost: LIFE PLANKTON™, mikroorganizem z izjemnimi obnovitvenimi lastnostmi. Danes je tretma za obnovo kože Life Plankton™ Essence prvič obogaten z največjo koncentracijo sestavine Life Plankton™. Odkrijte edinstveno sestavino Life Plankton™ z novim Life Plankton™ Elixirjem in nadgradite dnevni ritual pomlajevanja svoje kože..

celotno besedilo skrij besedilo

Biotherm Blue TherapyPrehitro staranje kože zahteva učinkovit tretma proti staranju. Zmanjšajte gube in povrnite koži sijaj z Biothermovo linijo tretmajev za vse tipe kože. Odkrijte svoj tip kreme Blue Therapy in svoji koži zagotovite potrebno nego ter dosezite popolne rezulte.

celotno besedilo skrij besedilo

Biotherm AquasourceVlažilno sredstvo mora navlažiti zelo suho kožo brez občutka teže. Biothermova sredstva za intenzivno vlaženje kožo zmehčajo in nahranijo ter ji zagotovijo zdrav videz. Aquasource omogoča najboljši tretma za suho kožo z izjemnimi rezultati, se bori proti nečistočam in preprečuje negativne učinke na kožo.

celotno besedilo skrij besedilo

Biotherm Lait CorporelBiothermovi izdelki so ustvarjeni z edinstveno spa sestavino iz termalnih voda in nudijo celovito linijo izdelkov za nego vseh tipov kože. Nahranite svoje telo s prepoznavnim mlekom Lait Corporel in občutite neprekosljivo gladkost navlažene in prožne kože.

celotno besedilo skrij besedilo

Biotherm HommeV borbi proti stresu in nečistočam, ki so del sodobnega življenja, si moška koža zasluži ostati zdrava in navlažena. Odkrijte celovito linijo izdelkov za nego obraza Biotherm Homme z linijo Aquapower za vsakodnevno vlaženje.

celotno besedilo skrij besedilo

Imate izbrano

  • Obraz
  • Biotherm
Filter
Najbolj prodajani