Preskoči na glavno vsebino

NEGOVALNE RUTINE PO MERI OD BIOTHERM

RUTINA ZA REGENERACIJO OBRAZA

Biotherm Life Plankton™


Odkrijte izjemne regeneracijske lastnosti Life Plankton™, mikroorganizmov naravnega izvora iz francoskih Pirenejev. Na čisto kožo nanesite regeneracijski serum Life Plankton™ Elixir z visoko vsebnostjo te snovi, ki kožo obnavlja, krepi in ščiti.

Nato dopolnite svoj ritual z vlažilnim balzamom, kremo za oči ali posebnimi ampulami za največji možen učinek vaše nege.

RUTINA PROTI GUBICAM IN STARANJU KOŽE

Biotherm Blue Therapy


Prezgodnji znaki staranja zahtevajo učinkovito nego proti staranju. Svoj ritual začnite z nanosom čistilne pene, nato pa za najboljši možen učinek uporabljajte dnevno in nočno kremo Blue Therapy Red Algae Uplift, ki se po zaslugi različnih tekstur odlično dopolnjujeta. Kožo s tem učvrstita in zgladita drobne gubice. Ne pozabite niti na pripravek za specifično in občutljivo kožo okoli oči.

Če vas mučijo nenadne težave s kožo, preizkusite tudi intenzivni učvrstitveni 28-dnevni tretma.

RUTINA ZA VLAŽENJE KOŽE

Biotherm AquasourceNavlažena koža je bolj čvrsta, bolj odporna na negativne vplive in videti je bolj zdrava. Biotherm ponuja preprosto rutino za intenzivno vlaženje. Nepogrešljivi del je tonik Biosource, ki kožo zmehča in odstrani nečistoče. Vašo dnevno in nočno nego pa bo tvorila linija Aquasource, značilna po lahki teksturi in hitrem vpijanju - uporabite najprej serum, dnevno/nočno kremo in nato kremo za okoli oči.

RUTINA NEGE OBRAZA ZA MOŠKE

Biotherm Homme


Tudi moška koža si zasluži biti navlažena, brez nečistoč in regenerirana. Poleg čistilnega gela bi zato morali vsak dan uporabljati vlažilno nego Aquapower, ki kožo ohranja nahranjeno in prožno skozi ves dan. Z naraščajočo starostjo pa je enako pomembna tudi regeneracijska nega linije Force Supreme, ki koži vrača čvrstost in se bori proti znakom staranja.

Če se redno brijete, boste cenili tudi pomirjajoči in vlažilni balzam Ultra Confort.