Bourjois Mascara Volume Glamour MAXmaskara za volumen

Bourjois Mascara Volume Glamour MAX maskara za volumen
Bourjois Mascara Volume Glamour MAX maskara za volumen
odtenek 51 Noir max 10 ml
5,90

Koda: BOU0113 | Na zalogi
1
DPD
torek 29. 9. 2020

Opis izdelka Bourjois Mascara Volume Glamour MAX
Lastnosti

Opis:
Želite dolge trepalnice, ki so polne volumna? Poskusite maskaro Bourjois Mascara Volume Glamour MAX! Na vaših trepalnicah zdrži dolgih 16 ur. Ima široko krtačko, ki omogoča popolnoma ločene trepalnice. Bourjois Mascara Volume Glamour MAX vsebuje izvlečke črnega bisera in naravne voske. Maskara je primerna za občutljive oči in uporabnice kontaktnih leč.

Uporaba:
Nanesite na trepalnice od korenin do konic. Intenzivnost trepalnic povečate s ponovno uporabo maskare.

Lastnosti

Odtenek
črn
Vrsta maskare
za občutljive oči, za volumen

O blagovni znamki Bourjois

Francosko blagovno znamko Bourjois je ustanovil leta 1863 vizionar Joseph-Albert Ponsin. Osredotoča se zlasti na dekorativno kozmetiko. Med njene prve izdelke sodijo voskaste make-up paličice, ki so namenjene zlasti za potrebe gledaliških igralcev in imajo zabavne naslove kot „Jealous“ (ljubosumen) či „Lovesick“ (hrepeneč).

Danes Bourjois dodaja na trg pestro paleto izdelkov – maskare, svinčnike za oči, šminke, čistilna mleka, dezodorante, gele za prhanje, parfume in druge izdelke – pri čemer se osredotoča zlasti na ženske. Stalno se trudi držati svoje prvotne filozofije in ponujati strankam vrhunsko kakovost po razumni ceni.

Kozmetiko Bourjois uporabljajo tako profesionalni maskerji in stilisti kot tudi cela vrsta zvezdnic. Blagovna znamka Bourjois zagotovo prevzame vse posameznike, ki hočejo lepo izgledati, hrepenijo po lastnem samosvojem imidžu, so ustvarjalni in se radi ličijo.

Recenzija Bourjois Mascara Volume Glamour MAX