Preskoči na glavno vsebino

Bruno Banani

O blagovni znamki Bruno Banani

Otresite se stereotipov in naj govori vaš neobremenjeni jaz, ki si želi biti izjemen. Odkrijte svet dišav Bruno Banani, ki niso za vsakogar – kot pove že moto blagovne znamke. Nevsakdanje dišeče sestave in nenavaden dizajn stekleničk bo hitro pridobil vašo pozornost.

Nemška blagovna znamka Bruno Banani je nastala v začetku 90. let, ko je izdelovala samo spodnje perilo. Znana je postala predvsem zaradi svoje izvirnosti, kakovostnih materialov in pogumnih modelov, pa tudi zahvaljujoč netradicionalnim reklamnim metodam. V svet parfumov je vstopila leta 2000 in hitro postala središče zanimanja vseh, ki obožujejo poseben slog in nevsakdanjost. Vsak parfum Bruno Banani je drugačen in vedno malce skrivnosten.

Samozavesten, spontan ali noro privlačen? S toaletno vodo za moške Bruno Banani Man je samo od vas odvisno, kaj si želite biti. Ženska dišava Bruno Banani Pure Woman pa je dobesedno esenca ženskosti. V sebi združujte tako eleganco kot neustavljivo zapeljivost, ki vas nikakor ne bo razočarala.

celotno besedilo skrij besedilo