BrushArt Basic Pink čopič za senčenje oči

BrushArt Basic Pink čopič za senčenje oči
BrushArt Basic Pink čopič za senčenje oči
čopič za senčenje oči

Koda: BRU1068 | Ta izdelek trenutno ni na voljo

Opis izdelka BrushArt Basic Pink

Ploski čopič za senčenje BrushArt Basic Pink ima zelo goste kratke sintetične ščetine, ki vsakič zajamejo optimalno količino pigmenta. Njegova zaobljena oblika je primerna za mešanje barv in razmazanje črtal za oči z veliko natančnostjo. Ta čopič omogoča natančno senčenje in nanos senčila za oči vzdolž linije trepalnic za oblikovanje učinka dimno senčenih oči. Uporabljate ga lahko za suh in moker nanos, za pudrasta ali kremna senčila. Čopič za senčenje BrushArt Basic Pink je primeren tudi za nanašanje izdelkov na obrvi. Pomagal vam bo ustvariti neomejeno količin učinkov, od nanašanja senčila za oči na klasični način do sledenja trendom modnih brvi. 

Nasveti za ustvarjanje videza dimno senčenih oči: na čopič za senčenje BrushArt Basic Pink nanesite zelo temno senčilo in narišite črto vzdolž zgornjih trepalnic, črto lahko naredite tudi s svinčnikom. Nato čopič rahlo pritisnite k robu črte in raznesite v smeri očesnega oboka in zabrišite skoraj do obrvi. Za poudarjanje zunanjega očesnega kotička nanesite temno senčilo in zasenčite. Za še bolj izrazit učinek lahko ustvarite in rahlo razmažete črto tudi vzdolž zunanjega dela spodnje veke. 

Ščetine čopiča so izdelane iz visoko kakovostnih sintetičnih vlaken. Čopiči iz kolekcije BrushArt Basic Pink so primerni tudi za kožo, alergično na naravne ščetine. 

Kako skrbeti za čopiče BrushArt? Če čopiče BrushArt uporabljate vsak dan, priporočamo, da jih umijete enkrat na teden. Zdrgnite čopiče v mlačni vodi z blagim milom ali s temu namenjenim pripravkom. Poskusite se izogniti kovinskim delom in ročaju. Če se je na čopič prijel zelo odporen make up, lahko milnici dodate sodo. Čopič pustite za trenutek namočen, nato ga pod tekočo vodo umivajte, dokler ne bo odtekajoča voda povsem čista. Preostalo vodo nato previdno iztisnite s ščetin čopiča in oblikujte ščetine v prvotno stanje. Pustite, da se čopič sam posuši v vodoravnem ali pokončnem položaju z vlakni navzdol. Pravilna nega bo vašim čopičem podaljšala življenjsko dobo in zagotovila pravilen nanos make upa.  

O blagovni znamki BrushArt

Mladostna blagovna znamka, ki narekuje trende v dodatkih na področju ličenja, lasne nege in stylinga. Pod blagovno znamko BrushArt najdete krtače za lase, čopiče za ličila in nego zanje. Potem pa še kozmetične torbice v kul dizajnih in najrazličnejše dodatke. Torej vse, kar mora imeti pravo IT-dekle!

Med uspešnice zagotovo spadajo glavniki z merjaščevimi ščetinami. Sijaja, ki ostaja v laseh po česanju, še niste doživeli! Za hiter nanos tekočega pudra pa so nepremagljive gobice. Z ničimer drugim ne ustvarite tako naravnega finiša, kot prav z njimi.

BrushArt navduši tudi ljubiteljice čopičev. Ščetine BrushArt so popolnoma nežne in ustvarjajo brezhibno ličenje. Čopiči so skupaj s kozmetično torbico odlično darilo. Vse manjše lepotičke bodo očarale otroške kozmetične torbice, sponke in elastike. Te nežno ukrotijo tudi najnežnejše laske, poleg tega pa so tako ljubke!

To je BrushArt, kakovostni dodatki po prijaznih cenah, v trendovskem dizajnu, ki vašo lepotno rutino naredijo bolj zabavno.

Recenzija BrushArt Basic Pink