BrushArt Basic Pink

čopič za senčenje oči

BrushArt Basic Pink čopič za senčenje oči
BrushArt Basic Pink čopič za senčenje oči
čopič za senčenje oči
3,80

Koda: BRU1068 | Več kot 20 kosov na zalogi
kos
Darilo za vas
Darilo za vas
Darilo za vas
Darilo za vas
Izberite v košarici iz naše ponudbe odličnih poletnih daril ob nakupu kakršnih koli izdelkov v vrednosti nad 40 €
DPD
torek 23. 7. 2019
BrushArt Basic Pink
čopič za senčenje oči | 3,80

Opis izdelka BrushArt Basic Pink

Ploski čopič za senčenje BrushArt Basic Pink ima zelo goste kratke sintetične ščetine, ki vsakič zajamejo optimalno količino pigmenta. Njegova zaobljena oblika je primerna za mešanje barv in razmazanje črtal za oči z veliko natančnostjo. Ta čopič omogoča natančno senčenje in nanos senčila za oči vzdolž linije trepalnic za oblikovanje učinka dimno senčenih oči. Uporabljate ga lahko za suh in moker nanos, za pudrasta ali kremna senčila. Čopič za senčenje BrushArt Basic Pink je primeren tudi za nanašanje izdelkov na obrvi. Pomagal vam bo ustvariti neomejeno količin učinkov, od nanašanja senčila za oči na klasični način do sledenja trendom modnih brvi. 

Nasveti za ustvarjanje videza dimno senčenih oči: na čopič za senčenje BrushArt Basic Pink nanesite zelo temno senčilo in narišite črto vzdolž zgornjih trepalnic, črto lahko naredite tudi s svinčnikom. Nato čopič rahlo pritisnite k robu črte in raznesite v smeri očesnega oboka in zabrišite skoraj do obrvi. Za poudarjanje zunanjega očesnega kotička nanesite temno senčilo in zasenčite. Za še bolj izrazit učinek lahko ustvarite in rahlo razmažete črto tudi vzdolž zunanjega dela spodnje veke. 

Ščetine čopiča so izdelane iz visoko kakovostnih sintetičnih vlaken. Čopiči iz kolekcije BrushArt Basic Pink so primerni tudi za kožo, alergično na naravne ščetine. 

Kako skrbeti za čopiče BrushArt? Če čopiče BrushArt uporabljate vsak dan, priporočamo, da jih umijete enkrat na teden. Zdrgnite čopiče v mlačni vodi z blagim milom ali s temu namenjenim pripravkom. Poskusite se izogniti kovinskim delom in ročaju. Če se je na čopič prijel zelo odporen make up, lahko milnici dodate sodo. Čopič pustite za trenutek namočen, nato ga pod tekočo vodo umivajte, dokler ne bo odtekajoča voda povsem čista. Preostalo vodo nato previdno iztisnite s ščetin čopiča in oblikujte ščetine v prvotno stanje. Pustite, da se čopič sam posuši v vodoravnem ali pokončnem položaju z vlakni navzdol. Pravilna nega bo vašim čopičem podaljšala življenjsko dobo in zagotovila pravilen nanos make upa.  

O blagovni znamki BrushArtKozmetični čopiči BrushArt | Blagovna znamka BrushArt naredi iz vsakodnevnega ličenja dobesedno umetnost. Ti francoski profesionalni čopiči so izdelani posebej za popolno ličenja obraza, oči in ustnic. Ponudbo znamke sestavlja celotna linija kozmetičnih čopičev za vse vrste ličenja. Kolekcija BrushArt Eye je namenjena za ličenje oči in obrvi, kolekcija BrushArt Face je namenjena za nanašanje rdečil in pudrov, kolekcija BrushArt Lip je namenjena za nanašanje šmink in sijajev. Vse ekskluzivno na salma.si.