BrushArt Face Basic gobica za tekoči puder

BrushArt Face Basic gobica za tekoči puder
BrushArt Face Basic gobica za tekoči puder
Novost
gobica za tekoči puder
2,90

Koda: BRU03930 | Na zalogi
1
DPD
torek 18. 5. 2021

Opis BrushArt Face Basic

Spoznajte svojo novo beauty stalnico, ki poskrbi za vaš vedno popolnoma naličeni obraz. Gobica za tekoči puder BrushArt Face je dovolj mehka in idealno velika, da z njo ličenje obvlada tako začetnica kot napredna ljubiteljica lepotičenja.

Gobica v obliki kapljice vam aplikacijo bistveno olajša. Z večjim delom tekoči puder popolnoma razmažite na večje površine obraza, poševna konica na koncu je odlična za detajle kot na primer predel pod očmi. Nanesti tekoči puder ni neka znanost. Z gobico to tudi vi zmorete kot profesionalka.

Lastnosti:

  • gobica za enostavno in hitro razmazanje tekočega pudra in drugih beauty izdelkov
  • tekoči puder v kožo dobro vtre in ne dela madežev
  • gobica je dovolj mehka, pri aplikaciji pa prijetna na koži
  • oblika kapljice olajša nanašanje na celoten obraz
  • gobica z izdelkom dela učinkovito in ga po nepotrebnem ne troši

Kako uporabljati:
Gobico BrushArt pred vsako uporabo namočite, odvečno vodo pa ožemite. Tekoči puder z njo popolnoma razmažite od sredine obraza v smeri navzven. Po vsaki uporabi jo umijte pod vodo s primernim čistilnim sredstvom in pustite, da se posuši.

O blagovni znamki BrushArt

Mladostna blagovna znamka, ki narekuje trende v dodatkih na področju ličenja, lasne nege in stylinga. Pod blagovno znamko BrushArt najdete krtače za lase, čopiče za ličila in nego zanje. Potem pa še kozmetične torbice v kul dizajnih in najrazličnejše dodatke. Torej vse, kar mora imeti pravo IT-dekle!

Med uspešnice zagotovo spadajo glavniki z merjaščevimi ščetinami. Sijaja, ki ostaja v laseh po česanju, še niste doživeli! Za hiter nanos tekočega pudra pa so nepremagljive gobice. Z ničimer drugim ne ustvarite tako naravnega finiša, kot prav z njimi.

BrushArt navduši tudi ljubiteljice čopičev. Ščetine BrushArt so popolnoma nežne in ustvarjajo brezhibno ličenje. Čopiči so skupaj s kozmetično torbico odlično darilo. Vse manjše lepotičke bodo očarale otroške kozmetične torbice, sponke in elastike. Te nežno ukrotijo tudi najnežnejše laske, poleg tega pa so tako ljubke!

To je BrushArt, kakovostni dodatki po prijaznih cenah, v trendovskem dizajnu, ki vašo lepotno rutino naredijo bolj zabavno.

Recenzija BrushArt Face Basic