BrushArt Professional krtačka za čiščenje čopičev

2×
BrushArt Professional krtačka za čiščenje čopičev
BrushArt Professional krtačka za čiščenje čopičev
Akcija
Priporočena maloprodajna cena
6,60

Prihranite 15%
5,60

Koda: BRU03758 | Na zalogi
1
DPD
četrtek 5. 8. 2021

Opis BrushArt Professional

Eksperimentirajte in med ličenjem veliko enostavneje in hitreje menjajte barve. Gobica za suho čiščenje čopičev BrushArt vam bo kar med delom pomagala odstraniti preostali pigment s čopiča. Tako bo ta v trenutku pripravljen za izbiro novega odtenka – brez neželenega mešanja barv. Ta mali, a genialni lepotilni pripomoček bo poskrbel za priročnejše ličenje in bo vaše rezultate dvignil na novo raven.

Lastnosti:

  • s čopiča učinkovito odstrani preostali pigment od izdelkov v prahu
  • tudi brez vode in čistilnih sredstev čopič pripravi za nadaljnje ličenje
  • poenostavi nanašanje senc pri ličenju oči ali senčenju obraza
  • omogoča hitrejši nanos make-upa in popolnejše rezultate
  • zaradi zaščitnega pokrovčka je odlična tudi za na pot

Kako uporabljati:
Ščetine z vseh strani obrišite ob površino gobice, dokler ne odstranite vsega pigmenta. Gobico redno čistite. Dovolj je, da jo namočite v vodo z nekaj primernega čistilnega sredstva, izperete nabrani pigment in pustite, da se posuši. Ne pozabite niti na redno čiščenje svojih čopičev z vodo in čistilnimi sredstvi.

O blagovni znamki BrushArt

Mladostna blagovna znamka, ki narekuje trende v dodatkih na področju ličenja, lasne nege in stylinga. Pod blagovno znamko BrushArt najdete krtače za lase, čopiče za ličila in nego zanje. Potem pa še kozmetične torbice v kul dizajnih in najrazličnejše dodatke. Torej vse, kar mora imeti pravo IT-dekle!

Med uspešnice zagotovo spadajo glavniki z merjaščevimi ščetinami. Sijaja, ki ostaja v laseh po česanju, še niste doživeli! Za hiter nanos tekočega pudra pa so nepremagljive gobice. Z ničimer drugim ne ustvarite tako naravnega finiša, kot prav z njimi.

BrushArt navduši tudi ljubiteljice čopičev. Ščetine BrushArt so popolnoma nežne in ustvarjajo brezhibno ličenje. Čopiči so skupaj s kozmetično torbico odlično darilo. Vse manjše lepotičke bodo očarale otroške kozmetične torbice, sponke in elastike. Te nežno ukrotijo tudi najnežnejše laske, poleg tega pa so tako ljubke!

To je BrushArt, kakovostni dodatki po prijaznih cenah, v trendovskem dizajnu, ki vašo lepotno rutino naredijo bolj zabavno.

Recenzija BrushArt Professional1