Bübchen Verniosa negovalno olje

Bübchen Verniosa negovalno olje
Bübchen Verniosa negovalno olje
200 ml
5,30

Koda: BUB2818 | Več kot 5 kosov na zalogi

Izdelek ima lahko drugačno embalažo od tiste, ki je na sliki.

1
DPD
sreda 28. 4. 2021

Opis Bübchen Verniosa
Lastnosti

Pripravek Bübchen Verniosa nežno neguje otroško kožo in ji zagotavlja potrebno vlaženje.

Lastnosti:

  • kožo in lase mehča ter jih naredi voljne
  • nahrani nežno otroško kožo
  • vlaži in mehča otroško kožo

Navodilo za uporabo:
Nanašajte dnevno na čisto kožo otroka.

Lastnosti

Konsistenca
olje
Tip kože
občutljiva

O blagovni znamki Bübchen

Blagovna znamka Bübchen spada v portfelj švicarskega nadnarodnega podjetja Nestlé in se osredotoča na izdelavo in prodajo kozmetike, ki je namenjena za dojenčke, malčke in nosečnice. Na tem segmentu je dosegla že znaten uspeh.
Bübchen posveča maksimalno pozornost kakovosti in varnosti svojih proizvodov. Vsak izdelek mora pred uvedbo na trg prestati strogo dermatološko testiranje, kar izrazito zmanjšuje tveganje za nastanek alergične reakcije.
Šamponi, kreme, geli za prhanje in drugi izdelki Bübchen vsebujejo le najbolj izbrane naravne sestavine, kot so cvet lipe, jojobovo olje ali izvleček kamilice. So zelo učinkoviti in nežni do kože. Za nameček tudi lepo dišijo.
Kozmetika Bübchen je za svojo skoraj petdesetletno zgodovino postala simbol prvovrstne nege občutljive otroške kože. Če se boste odločili, da jo poskusite, zagotovo ne boste razočarani. Blagovna znamka Bübchen prevzame vse posameznike, ki čakajo (ali že imajo) dojenčka, iščejo kakovost za razumno ceno, so zahtevni in zadovoljni le s prvovrstno kvaliteto.

Recenzija Bübchen Verniosa