Caron Yatagantoaletna voda za moške

Caron Yatagan toaletna voda za moške
Caron Yatagan toaletna voda za moške
Brezplačna dostava
Priporočena maloprodajna cena
79,00

Prihranite 25%
125 ml
59,00

Koda: CRN0096 | Na zalogi
1
DPD
torek 9. 6. 2020

Opis parfuma Caron Yatagan
Sestava

Orientalska toaletna voda Caron Yatagan je namenjena za moške, ki hrepenijo po eksotični in skrivnostni pustolovščini ter izrazitih dišečih kompozicijah. Dišava vsebuje tople in elegantne tone polne čustvenosti, ki prevzamejo s svojo dimljeno aromo, ki pristane močnim in ponosnim moškim.

Caron Yatagan je toaletna voda, s katero se vam odpirajo neomejene poti do globin začimbnih in sveže pikantnih kompozicij. Gre za poseben okus orientalskega lesa, kadila, pa tudi mete in pačulija. V prijeten vonj, ki je namenjen za kakršnokoli obdobje leta, se boste zaljubili, prav tako kot ženske v vaši okolici.

Steklenička toaletne vode za moške Caron Yatagan ima čisto tobačni podtekst. Lesna oblika notranje esence ponazarja pripadnost k bolj težkim, temveč prijetnim prvinam. Doživite občutke veselja in adrenalina iz daljne Turčije. Pojdite eksotiki naproti.

Sestava

Tako imenovane zgornje note – začutite takoj po nanosu. Ustvarjajo prvi vtis in so običajno zelo intenzivne in hitro izhlapijo.
Zgornje note
meta, galbanum, kreša, bor, sivka, bazilika
Tako imenovane srednje note – srce parfuma nastopa po nekaj minutah, po zgornjih notah. Trajajo ponavadi 2-3 ure.
Srčne note
pelin, hrast, pačuli, mah
Tako imenovane spodnje note – zadnja in najdaljša faza parfuma. Trajajo približno 4 ure, lahko pa tudi ves dan.
Bazne note
kadilo, lesne note, mošus
Vrsta dišave
orientalske, lesne

O blagovni znamki Caron

Parfumi Caron | Blagovna znamka Caron predstavlja luksuz, tradicijo in pridih aristokratične noblese. Če želite nenavadno dišavo z zgodovino, ki je časovno dokazana in z množico zadovoljnih strank preverjena, potem bo parfum Caron ta pravi za vas. Ne pričakujte nobene sezonske dišave s takojšnjo in kratkotrajno očaranostjo. Tukaj gre za resnično ekskursijo  v samo bistvo parfumov.
V zvezi s parfumi Caron je upravičeno govoriti o tradiciji. Blagovno znamko je ustanovil leta 1904 mojster parfumar Ernest Daltroff in je začel pot do slave in slovesa. Prva dišava, s katero je blagovna znamka Caron dobesedno presenetila javnost, je bila leta 1911 Narcisse Noir za ženske. Že takrat je bilo očitno, da Caron bo nositeljica posebnih, originalnih in nenavadnih dišav in to se je kasneje tudi potrdilo. Daltroff meša en parfum za drugim in njegova življenska muza Félicie Wanpouille načrtuje stilske stekleničke. Skupaj sta ustvarjala vse do Daltroffove smrti leta 1940. Francija je na začetku prejšnjega stoletja rodila drugo legendo, katere popularnost je vztrajala vse do današnjih dni, ko del strank hrepeni po vrnitvi nostalgije, ko je čas potekal počasneje in tvorba parfumov je bil neverjeten eksperiment, ki je zahteval svoj čas in prostor.
Zgodovina delikatnih in neverjetno elegantnih parfumov Caron se razteza skozi zgodovino parfumov kot dišeča nit - cvetličen in začimben vonj Infini, vonj za neodvisne ženske Trabac Blond, topel božični parfum Nuit de Noel iz vrtnic in ylang-ylanga, majestatna kompozicija Bellodgia ali krhko sveža šmarnica in magnolija v parfumu Muguet du Bonheur; nepozabna je tudi rdečkasta Nocturnes ali odlična cvetlična Fleur de Rocaille. Menda najbolj znana in uspešna dišava od Caron je Parfum Sacré. Sacré je točno ta tip, ki vas ne pusti pri miru. Vohate harmonijo in hkrati zapeljiv nemir.
Do danes prevzema s plemenitim medenim vonjem, s toni nasičene vrtnice in skrbno izbranih začimb in lesa. Caron ne pozablja niti na moške, dokaz je na primer začimbna dišava Yatagan ali Caron Pour Un Homme.
Blagovna znamka Caron ni masovno razširjena, ampak zahvaljujoč kakovosti pridobiva oboževalce in uporabnike. Vse do danes je podjetje ohranilo imidž odlične delavnice, ki proizvaja nadčasovne izdelke. Kot ena od redkih blagovnih znamk istega področja je ostala le pri izdelavi parfumov in ni dopolnila svoje ponudbe z drugim modnim blagom. Če preveč ne podlegate modnim trendom in iščete fiksno točko sredi potrošniškega kaosa, potem bo Caron ta prava izbira za vas.

Recenzija Caron Yatagan