Catrice 3D Brow Two-Tone pomada za obrvi 2 v 1

Catrice 3D Brow Two-Tone pomada za obrvi 2 v 1
Catrice 3D Brow Two-Tone pomada za obrvi 2 v 1
odtenek 020 Medium to Dark 5 g
4,64

Koda: CTE02956 | Na zalogi
1
DPD
četrtek 5. 8. 2021

Opis Catrice 3D Brow Two-Tone
Lastnosti

Lepo urejene obrvi enostavno poudarijo vašo naravno lepoto, saj uokvirjajo celoten obraz. Za njihov popoln videz pa zadostuje malo. Gel za obrvi Catrice 3D Brow Two-Tone poudari in utrdi v enem koraku.

Lastnosti:

  • izdelek je vodoodporen
  • obrvi so videti takoj urejene
  • utrdi obrvi v želeni obliki
  • poudari in izrazi celoten videz obrvi

Navodilo za uporabo:
S pomočjo čopiča zajemite primerno količino izdelka in s kratkimi potegi nanesite na obrvi.

Lastnosti

Barva
svetlo rjava, temno rjava

O blagovni znamki Catrice

Vedno trendi, kakovostna in cenovno dostopna. Takšna je kozmetika Catrice, ki nikoli ne izpusti nobenega lepotnega trenda. Lahko ste prepričani, da z izdelki Catrice z lahkoto pričarate videz kot s svetovnih modnih revij.  

Za blagovno znamko Catrice stoji Christina Oster-Daum, dama, ki je imela jasno vizijo. To je bila kakovostna kozmetika, ki si jo bo lahko dovolila zares vsaka ženska. Zato ker si vsaka od nas zasluži počutiti se lepa. In tako so leta 2004 luč sveta ugledali prvi tekoči puder Catrice, maskara Catrice, puder Catrice in drugi izdelki, nepogrešljivi za brezhibno ličenje. 

Za kozmetiko Catrice je najpomembnejša tako prvovrstna kakovost kot spremljanje najnovejših trendov iz sveta lepote. Med top izdelke te nemške blagovne znamke spadajo visoko prekrivni in obenem naravni tekoči puder Catrice HD Liquid Coverage, korektor Catrice Liquid Camouflage, ki zakrije vse nepopolnosti, pa tudi matirajoči puder Catrice All Matt Plus. Omembe vredni so tudi rahlo obarvana podlaga Catrice 1 Minute Face Perfector, priljubljen lak za nohte Catrice More Than Nude ali šminka Catrice v najrazličnejših odtenkih.

Recenzija Catrice 3D Brow Two-Tone