Catrice Blush Box Glowing + MulticolourRdečilo za posvetlitev

Catrice Blush Box Glowing + Multicolour Rdečilo za posvetlitev
Catrice Blush Box Glowing + Multicolour Rdečilo za posvetlitev
odtenek 010 Dolce Vita 5,5 g
4,25

Koda: CTE02738 | Na zalogi
1
DPD
petek 25. 9. 2020

Opis izdelka Catrice Blush Box Glowing + Multicolour
Lastnosti

Rdečilo Catrice Blush Box Glowing + Multicolour daje vaši koži zdrav, svež in naraven videz.

Lastnosti:

  • ima prijetno gladko, lahko teksturo
  • poudarja značilnosti obraza
  • enostavno za uporabo

Navodilo za uporabo:
S širokim čopičem nanesite na lica in naprej.

Lastnosti

Odtenek
roza
Učinek
posvetlitveni

O blagovni znamki Catrice

Vedno trendi, kakovostna in cenovno dostopna. Takšna je kozmetika Catrice, ki nikoli ne izpusti nobenega lepotnega trenda. Lahko ste prepričani, da z izdelki Catrice z lahkoto pričarate videz kot s svetovnih modnih revij.  

Za blagovno znamko Catrice stoji Christina Oster-Daum, dama, ki je imela jasno vizijo. To je bila kakovostna kozmetika, ki si jo bo lahko dovolila zares vsaka ženska. Zato ker si vsaka od nas zasluži počutiti se lepa. In tako so leta 2004 luč sveta ugledali prvi tekoči puder Catrice, maskara Catrice, puder Catrice in drugi izdelki, nepogrešljivi za brezhibno ličenje. 

Za kozmetiko Catrice je najpomembnejša tako prvovrstna kakovost kot spremljanje najnovejših trendov iz sveta lepote. Med top izdelke te nemške blagovne znamke spadajo visoko prekrivni in obenem naravni tekoči puder Catrice HD Liquid Coverage, korektor Catrice Liquid Camouflage, ki zakrije vse nepopolnosti, pa tudi matirajoči puder Catrice All Matt Plus. Omembe vredni so tudi rahlo obarvana podlaga Catrice 1 Minute Face Perfector, priljubljen lak za nohte Catrice More Than Nude ali šminka Catrice v najrazličnejših odtenkih.

Recenzija Catrice Blush Box Glowing + Multicolour